Meidän joulumme alkoi potkukelkkaillen jäätä pitkin.

Se on aina yhtä hienoa, mutta jos jäälle mielit, ota naskalit mukaan ja vettä pitävät saappaat; pinnalla on ohut jääkerros ja sen alla 15 cm vettä. Pohjaan asti ei onneksi tipu, mutta kengät kastuu ikävästi.

Koirat juoksivat kilometri tolkulla.... ja tyhmä ihminen ei taaskaan tajunnut; Woon tissit palentuivat niin, että takimmaisista lähti nahka pois. Eli jäälle kannattaa myös koirat pukea.

Maisemat oli upeat, tämä on meidän jouluamme, tilaa mennä eikä aina sitä samaa kierrosta puutarhakylän ympäri,  ja jostain kumman syystä siellä ei ole vielä muita, edes pilkkijöitä, ollut.

Erki ei jäälle vielä mukaan päässyt, eikä sille kukaan muistanut edes lahjaa ostaa, mutta Tikkari tarjoaa puolen tunnit leikit. Pienet mustat pojat ovat löytäneet toisensa. Ja Woo Whasta Erki on parasta mitä sillä on ikinä ollut.Oma poikaheart 

Vietämme tämän joulun  liiallisen syömisen, pitkään nukkumisen, tv:n töllöttämisen, kirjojen  lukemisen ja neulomusten parissa, muistakaa syödä suklaatawink Onpahan sitten tapanina syytä lähteä agilityepiksiin  ja jumppaan.
.