Yllä Bestseller Speed club: Pinja ja Jilla, Satu ja Mimmu, Essi ja Mango sekä Susanna ja Fani

Kotkalaiset onnistuivat taas kerran järjestämäään todella mukavan koiratapahtuman upeassa syyssäässä. Meidän joukkueet pääsi loistamaan tuloksissa, tulokset kokonaisuudessa löytyvät www.kotkankoiraystavainseura.fi

En voi olla mainitsematta, että tulokset olivat nopeammin netissä kuin kelpiet kotona ja omenapiirakka on paras tänä syksynä syöty.

Kelpie-sählinkiä, novnou Pimu taisi jäädä suosiolla pois palkintokuvasta.

Medien voitto Bestseller Speed club, joukkueen kokonaisaika 34,75 s
toisena WRPP ( Woo Wha, Retta, kelpie Pimu ja Ritva ja novnou Pimu ja Ari) kokonaisaika 34,87 s (ja kenenköhän koirat olivat joukkueen heikoin lenkki, vaikka koko joukueella tosi tasaiset tulokset)
Alla palkintojen jako, josta kuvaaja on jättänyt Essin ja Mangon pois, mutta palkinto tuli joka tapauksessa.

Medikoiria oli ilmoitettu kaikkiaan 37, näistä koko päivän paras oli Jilla (on tottunnut vain voittamaan, kuten Ritva totesi) ylivoimaisesti 8,03 s . Ansaittu suoritus ja mikä parannus viime vuodesta (aika silloin 18.96 s=jumbosta voittoon)

Hienon juoksun teki myös Woitto, aika upea 7,79 s, joka korjasi veteraanikuokan voiton ja päihitti nopeudessa itseään paljon korkeammat koirat, taakse jäi suuri joukko belggareita ällistelemään mustan menoa.

Alla Mango, lisää kuvia Pinjan blogissa www.i_s_j.vuodatus.net Myös mango teki hienon juoksun, kun ottaa huomioon että oli varmaan koko joukon nuorin.

Tikkari pisti parastaan ja oli 13. mineissä.
Ensi vuonna uusi vauhti.  
Nyt pakkaamaan ja huomenna matkaan, pitäkää peukkuja!