eli meillä on sekä Woo Wha että Retta juoksuisina ja Tiku Taku sekaisin. Kiitos Yacatis kenneliin, kun hoidatte Stukieta. En olisi tiennyt yhtään, miten olisin sen saanut täällä pidettyä erillään näistä meidän niin pidättyväisistä tytöistä.

Ja vaikka oikean laidan palkissa puhutaan pennuista, niin niitä ei meille tule: sen verran oli syksyyn jo ohjelmaa, että Woo Whan astutusta yritetään ensi vuoden alussa.
Kenkku ei juoksuihin enää ajatuksia uhraa...


Viikonloppuna suunnataan agirotuun, laskujeni mukaan myös Rettan juoksut on juoksu ja anto pitäisi olla loppu, toivon ainakin niin. Oman koulutusryhmäni sheltit starttaavat möllijoukkueessa. Lupasin syödä hattuni, jos tuo joukkue ei ole palkintosijoilla, sen verran vakuuttavaa meno on ollut. Jännitetävää riittää sunnuntaina monelle saralla. Ja kiva nähdä Sannaa ja Picoa ja Decaa. Nyt odotellaan aikatauluja ja Luckyn lonkkalausuntoja- nekin ovat olleet jo kennelliiton käsittelyssä kolme viikkoa.

Onnea Woitolle Maailman veteraanivoittaja tittelistä: jatkaa emänsä jalanjälkiä. Rape oli Tanskassa avoimen luokan ERI3, eli ei huonosti sekään.

Alla kuva Lappeenrannan uusimmasta kelpiestä: Evallens Black Fort alias Tempo. Ei tullut kovin hyvät taustat, vaikka kuvauskohde olikin komea.

PS Muistaakaa ilmoittautua SBCAK erkkariin!