Tänään ulkona mittari kipusi jo 8,5 asteeseen ja vettä tuli aamulla kaatamalla. Toista on Annella ja Aulilla Milanossa, jossa reilu 20 lämmintä=katkera lisäys.

Tänä aamuna suuntasin sen suurempaa huonoa omaatuntoa tuntematta aamukävelylle pururadalle. Ja koiratkin säilyi paljon puhtaampana. Viime syksyn tuttavuus majava oli tehnyt paljon puutöitä. Oli mennyt nurin ohuempaa ja paksumpaa puuta. Jos nämä kaikki puut on käytetty padon rakentamiseen, on tulva taattu.


Mitä kuuluu Woo Whan laatikkoon?

Kuuluu tietysti uusia painoennätyksiä, pieniä silmän siristyksiä ja paljon ihania unia. Alla ihana musta hylkeen kuutti, liikuukin vetämällä leveää takamustaan etujaloilla eteenpäin kohti ruokailua. Eivät Megan siskot ja veli häviä painossa kuin 100 grammaa.



Rettan pennut kuulumiset kuuluu naapuriin asti Tuula kävi tänään ja toi alakerran oveen kunnon portin. Nykyisen portin väliköistä pennut olisivat kävelleet läpi.

Nyt kaikkilla Reetulaisilla yhtä lukuunottamatta on kutsumanimet: Ringo, Nemo Jr., Rumba, Hyrrä ja Isla. Viimeisestä tytöstä tiedämme, että sen nimi viittaa tähtitaivaalle. 
Nämä lukemat ovat kohtuulliset.


Tässä  Hyrrä

Ja tässä nukkuu Tommin perheen Tähti-tyttö.

Ja nyt koko lauma iltalenkille, siis neljä täysi-ikäistä.