näin nopsasti kuluu kymmenen viikkoa. Tuhannen harmi.

Viime viikonloppuna 20-vuotisjuhlaerikoisnäytteyssä Jilla ja Rape olivat ROP ja VSP, Katri ei ole vielä saanut kuvia lähetetyksi, joten tässä yksi kuva Pinjan blogista.

Pinjalla oli kaikin puolin upea viikonloppu: Jilla ROP ja BIS2 ja Jillan tyttö ROP-pentu ja erikoisnäyttelyn BIS-pentu. Samaan aikaan Savitaipaleella emä Tii Pii varastaa kattilallisen lihakastiketta pentujen menetyksen kunniaksi 

Myös Rettan jälkeläiset olivat hyvin esillä ja edustettuina: Mango nuorten luokan voitto, Watti PU3 ja Keiko nuorten luokan eri 3. Stukova, tuo kammotusten luokkaan siirretty, sai evan: Keskikokoinen, keskivahva, vankka runko. Hyvin tyypillinen ilmeikäs pää. Erinomainen eurinta. Tasapainoiset sopivat kulmaukset. Hyvä karvapeite. Erinomainen ylälinja. Ikävä kylä tämä uros liikkuu epäpuhtaasti, joten en voi sen liikuntaa oikeuden mukaisesti arvostella. " näin Päivi Eerola. Harmi, sillä oli tuntui, että tuolla arvostelulla olisi saatanut sijoittua. En tiedä, puriko Stukovaa ampiainen vai mitä tapahui, mutta se ontui toista takajalkaa.
Ne erirotuiset turistikoirat alla.

Me ollaan vietetty aikaa mökillä ja Kutvanan saaressa, jossa Suur-Saimaa esittää kauneuttaan. Stukova on istunut Busterin kyydissä korvat tuulessa lepataen ja Tikkari on tuntenut itsensä laivapojaksi.


 




Kahdella sanalla sanoen: HIENO KESÄ!

Launtaina luvassa taas +30 ja BH-koe.