Tiku otti ja katosi! Tulin harjoittelmaan hallille ja Auli ja sheltit odottivat jo pihalla. Avasin auton oven ja ajattelin, että Tiku lähtee leikkimään shelttien ja Kaisan cockereiden kanssa. Vielä mitä,Tiku haisteli tuttuja nopeasti ja lähti suorilla kohti ravirataa. Siisti koira ei oman hallin pihaan pissi, vaan menee kauemmas, ajattelin tietäen itsekin, että luulin liikaa Tikun ajatuksenvoimasta. Ei palannut, ei vaikka huudettiin. Raviradan parkkipaikalla Anne oli Hannelen kanssa kuvaamassa koiria ja paikalle oli ilmaantunut musta pallohäntämies, joka viihtyi hyvin uudesssa seurassa,tai ainakin paljon paremmin kuin minun seurassa. Kun näin Annen auton, otin puhelimen ja soitin, mahtoiko sinne tulla yksi ylimääräinen. Täällä on! Ja kuvat todistaa, että Tiku nautti menosta. Kelpie ei katoaisi noin....kelpiet rakastaa omia ihmisiään. Nuori poika ja kevättä rinnassa, hei onko vaihtoehtoja? Kiitos Annelle kuvista, joita ei ollut tarkoitus ottaa.


Pienokaisrintamalla on maistettu jauhelihaa, nukuttu, leikitty ja pissattu..... ei siis mitään poikkeavaa. Jos huomenna jatkuu näin hyvä ilma, kokeilevat Wookulaiset ulkoilua.

Rettan pennut viihtyvät yhä laatikossa, luulisi jo huomenna niiden haluavan laajentaa maailmaansa. Tosin minulle tämä on paljon vähemmmän työtä teettävä viihtyminen.


Woo Whan pennut tilasivat jo uuden erän leluja. Myös kiipeily on niille mieleen, samoin jo rakoon ja välikköön tunkeutuminen. Tänään olen auttanut kolme pentua pois tuolin alta. Jotenkin sinne mahtuu juuri hyvin, mutta kun pitäisi pois tulla, onkin neuvot vähissä.
Onko alla sama pentu kaksi kertaa vai kaksi eri pentua?

Erit on ja sukupuolikin on eri, kuvissa Woo Whan poika ja Tarra.


Alla Agnes ja alistettu kettu. Agnesin ilme ja päänmuoto eroaa kolmesta muusta, voisiko olla käynyt niin hyvä tuuri, että Woo Whan pentueessa olisi molempien urosten pentuja. Se olisi jymy-yllätys, mutta varmaan liian hyvää ollakseen totta.

Sellainen oli tämä päivä; aurinkoa, täytetty irtisanoutumisilmoitus työpaikalleni (vaihan vain eri yksikköön), johon unohdin laittaa viimeisen työssäolopäivän ja paljon märkiä sanomalehtiä.