Kiva, että kaikki eivät ole siirtyneet pelkästään facebookiin, vaan yhä löytyy blogeja piristykseksi.
Minun neljän kärki

1. Pikkumustat ja iso vaalee, Tikun ystäviä agiradalla ja minun agilityryhmäni harjoitusinspiraatioita ja -ideoita pikkumustat.blogspot.com/

2. Keesi ja Keiko, hyvä yhdistelmä. Kiva lukea Tian tekemiä huomioita kelpien ja sipperin eroista (enkä voi olla hymyilemättä, kun katson Tiiaa ohjaamassa Keesiä, jotenkin tunnistan Tian eleet ja käsimerkit ihan omikseni) ja Keesi on kovin samanoloinen ja -näköinen kuin Tikkari nuorena keikokeesi.blogspot.com/

3. Hinkuu ja Huumaa, uskomattoman taitava kelpieohjaaja Katja, jonka harjoitusvideot saa minut ymmätämään, että on agilityharrastajia ja -HARRASTAJIA ,  hilipatipippan.blogspot.com/

4. Idan koirablogi, jonka uskomattoman hyvät valokuvat on kert' kaikkisen upeita leikitellen.blogspot.com/

ja mikä saa ärsyyntymään? Blogit, jotka on salasanan takana.

Me palattiin mökiltä, mutta hyvä uutinen oli, että töihin ei tarvitsekaan mennä vielä huomanna 1.8, kun rakennus ei valmistunutkaan ja turha olla työmiesten häiriönä, vai mitä eli loma jatkukoon.

Mustikoita on metsissä niin paljon, että kukaan ei voi olla löytämättä. Katsokaan vaikka Tikun vasemmalle puolelle. Kerättiin Saulin kanssa, nyt kokeillaan millaista mustikkahilloa niistä saa.

Alla Kenkku, jos joku ei sitä muka tunnistaisi. Mokama syö ennemmin marjat suoraan sangosta kuin varvuista.

Kantarellejä löytyi ihan "kohtuullinen" määrä.

Mato-ongella istuttiin Saulin kanssa tunti= kymmeniä menetettyjä matoja, ei kaloja.

Mutta mitä tuli iskukoukulla. Tästä eteenpäin Tiku harkitsee tarkkaan uidako vai ei. "Klups...." Kuka teki Tikusta töpön?

Se oli varmaan tämän kesän viimeisimpiä mökkireissuja. Vaikka päivät ovat vielä olleet helteisiä ja Suur Saimaan vesikin päälle 20 asteista, on illat jo niin pimeneviä, että syksy saapuu vääjäämättä. Alla mökkielämään kuuluva jokapäiväinen näky, saunan kiuas.


Ja loppuun, jos haluatte nähdä jotain niin pehmää ja kaunista, klikkaa kristiinankuvat.1g.fi/kuvat/Pentukuvia+-+Puppies/S-litter+dob+2.7.2011/  osoitteesta löytyy Saran ja Tikun pentujen kuvia, kennel Fandal'sista. Katsomaan en voi mennä, kun tulisin pennun kanssa pois.

Meillä vielä ensi viikon kelpotytöt ja Tiku erillään. Ilmoitin Tikun Kotkan iltakisaan tiistaina, mutta siitä ei kyllä tule mitään.No kisoja riittää, ei elämä yksiin kisoihin kaadu, vaikkei päästäkään.

PS Huomasin juuri, että huomisilla maanantairasteilla 1.8. Korkea-ahossa on paikan päällä Suunnistajan Kaupan myymäläauto.
( noin klo 17-19.30) Jos olet kiinnostunut suunnistuskengistä agilityyn, niin nyt niitä pääsee lähellä sovittamaan. En tiedä, miten suuri valikoima on päässyt mukaan, mutta ainakin minä löysin aikanaan omani tuolta ja ne ovat olleet maailman parhaimmat kengät molemmissa lajeissa = ja tämä ei ole maksettu mainos
lisätietoja www. rakas.net, jossa myös ajo-ohje ja kartta paikalle.