Aamulla oltiin Hanne ja Wattin kanssa jäälenkillä. Tikkarilla ja Wattilla oli perin vauhdikasta. Sadanosasekuntti alla olevan kuvan jälkeen oli kamera vaarassa ja kuvaaja selällään hangessa.

Tällaisella ilmalla ei yhtään harmita, että alkulukuvuodesta tuli tehtyä tunteja 30 h/viikossa. Nyt 9 tuntia on varsin ruhtinaallinen työaika. Opettajan ammatti on varteenotettava vaihtoehto


Jännästi jää oli tänä vuonna kallellaan....

Ja välillä jopa kuvattava kohde oli kalleellaan, liekö tuo tuuli puhaltanut niin kovaa.

Hieno kävely ja Tikua on väännetty ja käännetty - tämä on parasta liikuntaa.

Mutta sitten niihin kiinnostavampiin aiheisiin, pentulaatikon laidalle.

Korvat on niin kallellaan ja kirsu on varsin pieni. Alla Nemo Jr. ja Rumba, tai sitten jotkut toiset. Luulen melko varmasti erotavani pennut toisistaan, vaikkei meillä väripantoja olekaan. Oikeastaan ainoat, jotka menee keskenään  sekaisin on Rettan isommat tytöt. Pojat ovat selvästi keskenään eri puusta veistetty, mutta tällä kertaa tytöt ovat tasaisempi porukka. Woo Whan pennut ovat ihan selkeästi erinäköisiä: ainokaisessa pojassa ja toisessa pienistä tytöistä on eniten samaa ulkomuotoa, mutta niissäkin sukupuoli erottaa.

Tiivista läjätunnelmaa Rettan laatikossa. Oikeasti pennut eivät ole noin punaisen sävyisiä, riippuu ihan missä valossa ottaa kuvia. Nämä otettu ennen puolta päivää, joten eivät täysin luonnon valon kuvia.

ja sitten niihin, ei niin pieniin asioihin= Woo Whan pennut. Voi kauhistus Mega ylitti 1000 g ! Rettan pennut eivät varmaan saa kirittyä välimatkaa edes luovutusikään mennessä. Retta tarjoaa pennuille kevyttä urheilujuomamaitoa, Woo Whan pennut ruokitaan täyskermamaidolla.

Tässä kolmikkona.

Woo Whan pienokaisilla (tai paremminkin sanottuna jälkeläisillä, kun ei näissä paljon pieniä piirteitä ole) on jo selvät silmänpiirrot. Vielä muutama päivä niin siristely alkaa.

Mistä kaikesta joutuu luopumaan pentujen takia? No ehkä muutaman yön unesta ja kuivista sukista,  ja sit ja siitä Milanon matkasta, jolle lähtö olisi ollut 2.4. ja joka varattiin jo kuukausia sitten. Nyt Anne sai minun tuuraajaksi Aulin. Hyvää matkaa teille ja tulkaa muodikkaina takaisin tai ainakin monta matkamuistoa rikkaampina.