niin liukasta ulkona, ettei paljon mieli tee mennä kävelylle ja tätä menoa ei jäällekään näytä pääsevän.

Mitähän tapahtumia viimeisiltä viikoilta olisi kerrottavana:

-Tikkari täytti alkuviikosta 3 vuotta. Ei juhlallisuuksia.

- Tikun ihana  mamma voitti kaikki schipperkeladyt Pohjoismaiden voittajanäyttelyssä ja iskä oli urosten kolmas.
- ensi kesän kelpie- ja bordercollie-erkkarin toimikunnankokous oli tehokas=sain delegoitua kaikki hommat muille (ilmot, myyntipaikat, ruusukkeet, mainokset, kotisivut...) jotensmile. Kokous päättyi yllättävään käänteesen, kokousvieraat eivät tapelleet, vaikka veri roiskui, vaan Retta ja Woo, joten puheenjohtaja katosi päivystävälle eläinlääkärille kesken kokouksen. Retta 5 tikkiä.

- kokeita olen korjannut about 100 kpl ja matematiikka näyttää monille olevan paljon helpompaa kuin kemia -kun luen kemian koevastauksia, en voi olla välillä hymyilemättä: tänäänkin olen oppinut neljän sellaisen hapon nimen, jota en voinut kuvitella olevan olemassakaan: tiivistehappo, lämpöhappo, paineilmahappo...

- Ja sitten kävin kokeilemassa SITÄ, mitä olen jo pitkään miettinyt: Tein Rettalle jäljen ja toden totta, se koira ei ole maavainuinen. En nähnyt sen pistävän kuonoa maahan kertaakaa! Miellä laji valinta osui nappiin: jos se joskun löytää maalimiehen niin ei ainakaan jäljestämällä. Jotenkin tuntuu, etä Tikkari olisi hoitanut tuon homman paljon paremmin.

Huomenna mennään vuoden viimeiseen hakutreeniin.