owners prefer watching tv? Toivottavasti kaikki kelpo-omistajat eivät kuulu tähän kategoriaan. Ollaan yhä sitkeästi Katrin, Moiran ja kelpieiden kanssa lähdössä kiertämään Ruohosaari suksilla, vaikka ilma ei nyt paras mahdollinen olekaan. Positiivinen ajatus: Mitä kehnompi ilma, sitä vähemmän muita ja jos sääolot ovat ihan järkyttävät, niin sitä ikimuistoisempaa rämpimistä luvassa.
VIELÄ EHDIT MUKAAN, JOS EMMIT LÄHTEMISTÄ.

Eilen oli tarkoitus kiertää Ruohosaari potkurilla, mutta tuuli oli niin voimakas, että mentiin vain Kivisalmen kärkeen ja samaan reittiä takaisin. VAU, mikä vauhti, kilometrejä tuli 8km, mutta näin lujaa mennään vain harvoin. Kenkulle matka saattoi olla hieman liikaa, nukkui hyvin sikeästi 10 tuntia.
 
Tässä teille tehtävä: Kuka tunnistaa  alla olevassa kuvassa olevan kaivajan? Mitä voisi antaa vihjeeksi: on monessa ollut mukana, kauniiksi todettu..... 


Kesästressi iskee: jos meinaa kesällä kisata, pitäisi jo kovaa vauhtia harjoitella. Rettan nouto ei ole edistynyt, ja miten olisikaan, kun ei ole aikoihin tehty mitään. Paikalla oloa en uskalla edes ajatella, saati eteenmenoa....ajatus on jo pieni alku.

Huomenna lauantaina Match Show , ilm alk 10.30, arvostelu 12.00 agilityhallilla
Sunnuntaina epäviralliset agilitykisat ilm 10.30, kisat 11.00