HIIHTOLOMA- joka aamu menen koirien kanssa jäälle, rämmin polvia myöten loskassa, ryömin hanskat märkinä takaisin kohti rantaa, kengät vettä lotisten varpaat jäässä  ja kiroilen, että en enää kertaakaan tänä talvena mene jäälle, paitsi seuraavana aamuna, jolloin olen jo unohtanut kaiken.

Joka päivä menen agilityhallille, tänään oli mukana "mustat koirat", eikä hallilla kulunut kuin kolme tuntia. Tänään meillä oli oikein hyvät treenit; virallisen ohjeistuksen mukaan (Gumplerin kirjasta) oli kakkosluokkalaisten rataharjoitus sokealla putkikulmalla, kiitos Reetalle hyvästä ratavihjeestä. Ja kuinka hyvin kaikki minun ryhmäläiset menivät, ja menihän tuo Tikkarikin tosi kivasti, vaikka ei niin pitkiä pätkiä tehnytkään. Huomenna otetaan varmaan hyppyneliö ja keinu. Ja mukaan pääsee ruskeat koirat =Retta ja Stukie.

Ja joka ilta Huhtiniemeen jumppaan. Tänään ennen step-tuntia samaan jumppaan tullut työkaverini kysyi, onko jalkasi kipeä, kun onnut toista puolta. Noloa, mutta täytyy myöntää, että tässä iässä ei taida enää kunto olla ihan kohdallaan. Mutta pakkohan tässä on itsekin yrittää, jos meinaa Rettan vauhdissa kestää...vai pitäisikö suurentaa Rettan annoskokoa, REttalle tämäkin vaihtoehto kelpaisi.

Yllä Tara, Mata ja Tikkari agitreenien jälkeen, nyt vasta tajusin, että kaikki ryhmäni koirat ovat narttuja. Liekö Tikkari aikanaan suorittanut ryhmävalinnat. Alla yhteisymmärräksessä ja sitten mentiin:

Kaks lähti yhtä matkaa, mihin lie Tikkari houkutellut, ja yks jäi.

Huomenna Jillan pentuja katsomaan-nyt on silmät auki. Ja Kuurankukkalle tuli ostotarjous Espanjasta-värilläkö ei ole väliä.

Ohessa linkki maaliskuun alkuun 2009: Vuosi sitten lunta oli vähemmän, pentuja pyöri jaloissa kahdeksan ja Tiku Takun häntä oli....onneton. www3.lut.fi/webhotel/teke/kklemola/p2009/pennut.htm = Kimmon kuvauksia vuoden takaa. Kylläpä aika kuluu.