Miira lainasi Tikkaria junnukoiraksi. Vähän epäilytti,  mitenhän tuo mahtaa mennä, kun ei ehditty kertaakaan harjoitella. Miira ja Tikkari yllättivät minut täysin- ikinä ei Tikkari, 1,5 vuotias teinipoika, ole kanssani esiintynyt noin loistavasti, ei nuuskaamista, ei hyppelyä, ei minkäänlaista vemppaamista ja pimujen tirkistelyä: Miira vei Tikua kert' kaikkisen loistavasti. Tänään ansaittu junior hadler sijoitus 4. Alla kuva Miirasta ja Tikkarista Miiran sivuilta. Kateellisena katson ja ihmettelen, miten tuo koira jättää Miiran kanssa nuo takatassut noin alle, kun minun esittämänä se venyy pituutta kuin kastemato koukussa.


Ja meidän kotikutoiset pojat Woitto, Rape, Watti ja Maukka pääsivät isoon kehään edustamaan Bestseller -kasvattajaryhmää, ja VAU BIS2-sijoitus!!! Toisen kerran minun kelpie-uran aikana kelpiet sijoittuivat kasvattajarymässä, edellisestä sijoittumisesta onkin vain 6,5 vuotta. Kuuluttaja meinasi olla hetken sanaton.  Hienoa pojat!


Tikkarin päivän kohokohta oli iltakahdeksalta, kun maitoveli-Watti tuli iltalenkille. Voi menoa, voi vauhtia. Maitopojat eivät toisiaan unohda. Nyt Tikkari veti sänkypeiton helmat alas ja painui unten maille. Huomenna jäähalli kutsuu.