Kävin eilen Mikkelissä agilitykisoissa. Ja voitteko ajatella: 6 rataa, joista neljällä en päässyt kolmosestettä pidemmälle, saati edes sinne. Tulipa turhaan tutustuttua koko rataan. Waste of time koko agility.

Oho, otetaan uusiksi, mistä löytyy positiivisempi sävy: Kävin eilen Mikkelissä agilitykisoissa, kolme rataa Rettalle ja kolme Tikulle. Retta aloitti ihan mukavasti, nollalla kolmas, yksi pikku katsos ohjaamiseen tuli, mutta koira korjasi ohjaajan virheliikkeen. Tikkari kulki kuin juna, kahdella ekalla radalla ohjaaja oli niin jäljessä, että juna ei ehtinyt kääntyä, mutta kolmannella ehdin, tulos 5, sij 3. Tuo vitonen tuli keinulta, joka on ollut meille epävarma, nyt hyppäsi alas juuri ennen kuin keinu lähti kallistumaan, mutta koira ylitti itsensä ja toisella käskyllä suoritti keinun hienosti.

Nyt käymme pitkästä aikaa panostamaan agilityyn, ilmoitin Tikun sellaisen valmennusryhmään ja laitoin ilmon yhteen agilitykoulutukseenkin.... alamäen jälkeen jossain täytyy olla ylämäki.
Tänään mittasin Woo Whan lämmöt ekaa kertaa, nyt 37,9C. Ennen perjantaita ei pitäsi mitään tapahtua. Anniina: Hyvää huomista syntymäpäivää, lahja pysyy tallessa toistaiseksi, eikä näihin paketeihin kurkistella.