kuka ajan pysäyttää, kun maailma antaa kaikkein kauneintaan?
Tässä Woo Whan nelikko, kyllä musta voi olla musta. Hyvä, että laitoin Rettan ja Woo pennuille eriväriset alustat, niin erottuvat helpommin


Woo Whan suurin pentu on vähintään nimensä veroinen, Mega kaikin puolin. Onneksi vaaka riitää viiteen kiloon asti.

Pesupalvelu toimii tarvittaessa.

Woo Whalla ja Rettalla on kovin erilaiset periaatteet pentujen hoidossa. Woo Whan pentulaatikon päällä lepää täydellisen rauhallisuuden kehä, pennut änisevät tyytyväisinä. Woo käy pennut rauhallisesti järjestyksessä läpi. Suurimman osan ajasta se istuu ja katsoo ihaillen pienokaisiaan. Rettan pennut tappelevat nisistä, ne tunkevat sisaruksiaan pois tieltä- vain oma etu ratkaisee. Nämä ovat todelliset "kaikki minulle heti"-pennut. Retta pesee pennut niin, että ne siirtyvät laatikon laidasta toiselle. Minuutti on varmaan pisin aika, mikä Rettan pentulaatikossa on ollut äänetöntä- siellä vaditaan ruokaa ja parempaa palvelua.

Tässä Rettan tytöt läjässä.

ja Rettan pojat.

Pennut jopa nukkuvat erilailla. Woo Whan pennut on ympäri laatikoa ja Rettan pennut tunkee läjään, jossa anteeksi pyytelemättä pidetään toista tyynynä.

Tästä elämän mittainen seikkailu lähtee käyntiin.
PS Tiku löytyi Rettan pentulaatikon laidalta, oli hypännyt 100 cm yli: ilme oli niin täynnä hämmästystä kuin vain olla voi.