Eilen Huhtiniemen kentällä oli nopeusjuoksukisa. Pennuista mukana olivat Rape ja Jilla, joista Rape voitti pentuluokan suvereenisti. Jilla kompuroi alussa, mutta kun vauhtiin pääsi, niin sijoitus kolmas. Alla Jilla ja Kenkku.

 1880993.jpg1880992.jpg
Mediluokassa mukana olivat Kenkku ja Baby-X. Täytyy myöntää, että ennen niin voittamaton Kenkku joutuu antamaan periksi nuoremmille, vauhti ei enää riittänyt viiden parhaan joukkoon. Kaikella on aikansa....Viimeksi keväällä Baby ja Kenkku juoksivat sadasosalleen saman ajan, mutta nyt Kenkku jäi 70 metrin matkalla yli puoli sekuntia. Baby piti perheen mainetta yllä ja korjasi medien voiton. Woo Wha juoksi makseissa ihan kelpo ajan, mutta ei yltänyt ihan viiden parhaan joukkoon. Kaiken kaikkiaan mukava tapahtuma, hyvä laji tuo Speed Race, ohjaajakaan ei voi pilata suoritusta.

Seuraavan kerran juostaan syksyn ykköstapahtumassa Kotka Speed Racessa 4.10. Karhulassa. Katso lisää http://www.kotkankoiraystavainseura.fi/

K
iitos kaikille  kelpien omistajille, jotka olette osallistuneet CA-tutkimukseen. Alun perin lupasin alueeltamme 16 näytettä, nyt mukana jo 21 kelpietä.  Nuorin näytteen antanut kelpie on Arwo 3 kk ja vanhin Mokka 13 vuotta. Erityisesti jalostukseen käytetyt kelpiet ja ne, joilla pentua aiotaan ehkä tulevaisuudessa tehdä, kannattaisi testata: haittaa siitä ei ainakaan voi olla. 
1881058.jpg

Mukaan pääsee yhä: Vain tutkittu, on varmuudella tiedetty. Alla Nappi ja Sanni (Bestseller Napoleon ja Suthensky Sunny Girl)- "Näytteen otto ei ollut ollenkaan kauheaa, ja pullaakin sai."
1881082.jpg