Ihan alkuun pakko laittaa: tämä uudistettu Vuodatus on ihan sieltä, kirjoitan nyt samaa tekstiä kolmatta kertaa ja aina tulee Error 5 ja kaikki katoaa, mutta tyhmä yrittää kirjoittaa tietty niin monta kertaa, että saa jotain julkiseksi, kun kerran aloitti.

Viikonloppu oli kiireinen, mutta antoisa, rauniokoulutusta lauantai ja sunnuntai ja taas sain paljon ajattelemisen aihetta.

Kaikkihan tietää, mitä hyvältä rauniokoiralta halutaan, Riina kertoo totuuden:

huhti5_2013%20002-normal.jpg

huhti5_2013%20003-normal.jpg

Minulla oli tietysti suuria vaikeuksia valita, ketä tässä kouluttaisi, kun on talo täynnä hyviä koiria. No tietty valitsin Rettan ja aina hymyilyttää, kun pystyy kehittelmään jotain (mitä en tietysti olisi itse keksinyt), mikä saa sen hämmästymään; Laitettiin kaksi maalihenkilöä 10 cm etäisyydelle toisistaan ja voi että oli vaikeaa: oikein kartteli paikkaa, jota oli jo maalimiehen nostanut.

huhti5_2013%20025-normal.jpg

Pikku ukkeli, tuo saparo häntä on siitä erikoinen etsijä, kun sen laittaa töihin, se EI lopeta ennen kuin löytää, ei vaikka lähtisin kesken itse autolla pois. Tosin tämä johtuu varmaan siitä, että sillä on vain yksi aivosolu ja kun se on ohjelmoitu, niin se toimii.

Otin jonkun verran videopätkiä , tai siis Nea otti, nyt yritän niitä muokata, se olisi tässä kiva lisä; kaikki minun koirat on niin erilaisia; asenne, ilmeet, liikkuminen. Tikkari ei ihan hirveästi töitä tehnyt, lähinnä tunkeutumisia, mutta näitä otin Rettan kanssa jo syksyllä 2010, eikä se ehkä ole Rettan juttu- kelpolla ei voi toistaa mitään komea kertaa, kun heti ne luulee, että tässä on nyt jotain, mitä ei voi tajuta, vai mitä piti tajuta...

Vaan sitten se ihminen on sellainen, että kun koiralla sujuu hyvin, se leijailee tyytyväisenä koko viikon ja arvaatkaan, leijun 10 cm ilmassa: Erki <3 se ymmärtää niin, mitä on kun tuulen vire tuo kuonoon tuoksun.....Kiitos Nea, luulen, että teimme pohjatyön kerrankin kunnolla. Meillä maalimies ei vielä ole koskematon, vaan läpipussattu.huhti5_2013%20028-normal.jpg
Nyt kun kentät  on sulat ja ilma suosii, niin aloitellaan fly ball koulutus. Ensimmäinen tapaaminen keskiviikkona 24.4. klo 17.40 Skinnarilan kaukalon tekonurmella. Kunhan Tapis kuivuu, niin siiretään boxi sinne niin sitten voi köydä haroittelemassa omaan aikaan, mutta keskiviikkona saa tunnin ohausta alkajasta taitajiin, tehdään mikä ehditään ;-)