Stukova on kotiutunut erittäin hyvin ja Retta on menettänyt kokonaan sydämensäuudelle tulokkaalle. Retta liehittelee kuonon edessä ja pistää parastaan, ja Stukova....paras olla kertomatta.  Kävelyt viidenkin koiran kanssa näyttää onnistuvan, vaikka vastaantulijoita ei toivo tulevan. Eilen lähti Stukien ja Tikkarin näyttelyilmot Lahteen. Alla keikistelijä Stukie ja Kenkku

Stukova vasemmalta, Stukova oikealta:


Australiassa on kansan taru Red Dog, punainen koira, josta tehtiin 12 miljoonan dollarin elokuva. Siinä pääosaa esittää 4 kelpietä, Stukova oli yksi kuvauksissa mukana olleista (tosin Stukovan rooli taisi olla ympäriinsä juoksentelua ja tyttöjen iskemistä), mutta alla on kiva linkki yhteen neljästä pääosan esittäjästä:
kelpie Koko elokuvan ohjaajan Kriv Stendersin haastattelussa www.youtube.com/watch
(  Kokossa on jotain tosi tuttua, en tiedä, huomaako sitä kukaan muu......)

Here are some more photos, Stukie & Kenkku. The first show entry is posted yesterday, so Stukie opens his show "carreer" on 17 th Jan2010  in Lahti. Stukie is like Bambi on ice in the famous Disney movie, slipping when walking on frozy road. Today I have only 2 lessions to keep, then long, long walk in the forest.