Ja tätäkään viikonloppua ei vietetty kokonaan kotona: perjantaina hyppäsin heti töiden jälkeen autoon ja ajelin Hyvinkäälle Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskisoihin. Alla matkamaskotit ja mallirastin näyttäjät Retta ja Kenkku.
Perjantai-iltana Rantasipi Sveitsissä oli sellainen disco, että viimeksi samanmoista menoa koin 80-luvulla Rohdoksella. Yö vietetiin koulun lattialla, paitsi koirat, joilla ei tietenkään ollut koulun tiloihin pääsyä. Hieno kisa ja hyvät tulokset.  Alla pieni osa joukkuekartoista. Siinä pitkääkin olla tarkkana, että ottaa oikean. Saulin joukkueen, Lappeenranta 1 sijoitus oli 11. Kun odotin kolmanneksi viimeisellä rastilla, joka oli yleisörasti, Saulia tulevaksi, sekunttikello kädessä, niin jännitys oli melkoinen.

Alla Kenkku aina yhtä ihanana, mutta nyt jo selvästi vanhentuneena, karvakin alkaa menettää väriä, mutta silmissä on yhä sama pilke.

Retta rentona.


Suunnistuskisoissa näkyi muutama koira, mutta eka, koira joka tuli vastaan oli red and tan kelpie, vaan en tiedä kuka...
Kotona ehdin olla mutaman minuutin ennen kuin seuraava lähtö tuli: loppuilta vietetiin raunioilla: koirat etsivät paremmin kuin valoisassa, mistähän tuokin johtui. Makkarat paistui ja elämä hymyili.....Ja tänään en aio tehdä MITÄÄN!