Tänään päättyy ilmoittautumisaika erikoisnäyttelyyn. Eiliseen iltaan mennessä klo 22:55 ilmoittautuneita oli 20 kelpietä ja 30 bordercollieta= ei naurata. Tänään olen yrittänyt värvätä kaikki mieleen tulevia. Vielä viikko sitten ajattelin, että 50 kelpietä ja 75 bordercollieta olisi Jees, mutta voihan olla, että tämän viimeisen tunnin aikana tapahtuu ihme.

Ja sitten joskus vuosien päästä, jos joku ehdottaa erikoisnäyttelyn järjestämistä Lappeenrannassa, niin saavat ihan toiset järjestää. Minusta paikka on hyvä, tuomarit on hyvät elleivät jopa erinomaiset, toivottavasti järjestelyt edes sinnepäin ja sitten on asioita, joita ei voi kahta vuotta aikaisemmin tietää eikä kaikille asioille voi mitään.
Ennen ak/bc erkkaria olen Collieiden erkkarin pj, joten tässä nyt pällekkäin kaksi näyttelyprojektia.

Osa omista projekteista on jäässä: Rettan maanantain agilityharjoitukset meni ihan p....lleen, joten katsoin parhaimmaksi kouluttajan, muiden ryhmäläisteni ja oman mielenterveyden ja henkisen tasapainon edun minissä ilmoittaa, että meidän osalta agility saa jäädä ja palaan asiaan elokuussa, josko silloin kiinnostaa enemmän. Agility project cancelled. Itse ajattelin aina, että meillä kisoissa menee tosi hyvin, mutta sekin taisi olla vaan unta tai harhaluuloa.

Tiku yrittää kyllä käydä agiharjoituksissa, mutta kun kaikki muut tapahtumat ja menot tuppaa juuri tiistaille, joten Tikullakin tulee nyt harmittavasti jo kolmas tiistai peräkkäin, että on muuta menoa eikä pääse harjoittelemaan.

Nyt kun maanantait vapautui, niin voisi aktivoitua maanantairastien suhteen.Tänä vuonna en ole ollut suunnitusmetsässä kuin vasta kahdesti ja leimausleiriin (projekti 4) on aikaa vajaa kuukausi.

Raunioprojekti etenee Rettan ja Tikun osalta kiitettävästi, mutta kun maalimiehiä on yksi tai kaksi niin ei siinä kummoisia harjoituksia tehdä, toisaalta ei aikakaan kulu tunti tolkulla. Tänään saatiin paikalla nuorta,  jopa pennunomaista menoa= Wiggo.


Eli tätä on harrastusmasennus.
Viikonlopuksi lähden pelastuskoiraleirille, katsotaan, tulisiko siitä sitten positiivisempaa tunnetta, vai meneekö sekin projekti jäihin.

Hyvää tässä päivässä: tuoksuu kesältä, löytyy korvasieniä, sai lukea lehtiä keinussa ja nukkua aamulla pitkään.
Huonoa: Kyy nähty pihapiirissä, Plantagenin keinun katos yhtä onnetonta laatua kuin kaikki muutkin ostokset, joita olen siitä liikkeestä tehnyt, on PUNKKEJÄ, vaikka on punkkipannat.