Sannalta tuli mailia Kokkolasta. Pico oli syönyt Maxin 130 g:n xylitolipurkka pussin (Myös Lappeenranassa Woitto oli yrittänyt samaa, mutta oksensi purkat kokonaisina). Talon lattiat aivan tahmeassa ja osa purkista vain nuoltu. Olihan siinä sitten tullut janokin, joten kaikki vedet juotu. Siinä sitten vielä tulee pissahätäkin kun kaikki vedet juo, joten oikeen superisot pissat olohuoneeseen.... joten oli oikeen mukava tulla töistä kotiin ....Elämä kelpien kanssa tarjoaa yllätyksiä.

Viikonlopun positiivisin yllätys oli Retta, joka super radalla kiilasi LAU.n seuranmestaruuskisan viidenneksi heti seuramme kolmosluokkalaisten jälkeen. Tii Piikin meni ihan kivasti, sijoitus neljäs, mutta pitipä sen taas kerran pujottelun lopusta ottaa se tavanomainen vitonen. Ja Kenkku oli perheen nopein, mutta puomin alastulo jäi aika kauas kontaktista.  Rettasta on karva niin irti, että taitaa Porvoon näyttelykehä jäädä väliin ja keskitytään vain agilityyn ja Jillan kehäkierrokseen.
1870196.jpg

Pentujen agilitykoulu jatkuu tänään ma klo 18. Samoin CA-näytteitä kaivataan: 13 näytettä otettu, vielä kolme mahtuisi mukaan lähetykseen