pienet pissapaperipojat ja tissimaitotytöt?

Pennut ovat lähes sisäsiistejä, tänä aamuna ei ollut yhtään kakkaa eikä pissaa lattialla. Uloskantaminen heti herättyä alkaa tuottaa tulosta. Kiirettä on pidetty, eikä miettiä saa sekuntiakaan. Paperit pidetään vielä lattialla ja onhan tässä sanomalehtiä kulunut jo iso nippu, mutta nyt helpottaa.

Retta käy pentuhuoneessa, mutta lähinnä tarkastamassa, löytyisikö mitään mukaan otettavaa. Retta antaa vielä pentujen imeä, mutta tänä aamuna näytti, ettei maitoa enää heru. Tissibaari on suljettu.

Mutta sitten asiaan: STUDIO KATRI esittää
Sarin Keiko, josta löytyy linkin kautta myös upea pääkuva


Hannen Watti, jonka päähän leikattu merkkilovi alkaa kohta katoamaan


Kaikkien suosikki Kulta Kutri eli Taala, oi ihanuus!


Fira Fyra, joka ehkä saattaa jopa toivottavasti  löytää kodin Lappeenrannasta, ainakin täydestä sydämestä toivon, että Riikan taivuttelu tuottaa tulosta....Ryhdikäs ja itsetietoinen.





Sitten oma meidän musta poika Annen Lucky, joka on kyllä sellainen menijä, ettei heikkokuntoinen kestä perässä.




Sitten Heimo Huiman pikku sisko: Lilla Magia


Ja viimeisin, vaan ei ainakaan pienin: Essin Mango. " No, tänään tavoitteena 4 kg."  Mango oli kuvausten aikaan täysin uninen, meillä oli työ ja tuska saada se pysymään istumassa edes yhden kuvan ajan.


Kiitos Katri, nämä kuvat ovat aivan mahtavat. Muutama lisäkuva löytyy osoitteesta
http://www.flickr.com/photos/9330391@N08/

(Siellä on myös muutama kuva viime kesän erikoisnäyttelystä-tämä tiedoksi lähinnä Susannalle, jos haluat Moccan taikka Fanin kuvat)

Alla meidän oma pehmo pallo: Tiku Taku elí Tikka, kelpiepentujen karvalelu. Tikka oli eilen seuraamassa agiitykisoja. Kun se tepuutteli maneesista pois, nosti jalkaa pihalla ja nukkui 5 tuntia.



Hyviä uutisia kennelliitosta: Jilla on saanut tänään virallisesti lonkat A/A ja kyynär 0/0 . Tii Piin pennuista nyt puolet on kuvattu ja varsin terveiksi todettu.

Kuusi viikkoa on kelpolapsilla elämää takana- Elämä on...