Loma jatkuu ja moneen on ehditty ja kiva, että blogi taas toimii, omaa blogia on tosiaan kaivannut.
Eilen oltiin Hesassa, Tikkari osallistui Belgianpaimenkoirayhdistyksen luonnetestiin. Nyt vaaleanpunainen paperi osoittaa, että pikku jäbällä ON toimintakykyä. Pistesaalis +250 p ja +++ Sanoisin, että Tiku ei tuo testissa kuormittunut juuri mitenkään, liekö edes testitilannetta huomannut. Aika pakkaus, täytyy myöntää.

Suunnistamassa on käyty kahdesti viikossa, usein tosi hyvällä taidolla, mutta edeltävä kerta meni täysin metsään.

Molemmilla tytöillä on juoksut, Rettalla jo parhaat päivät tai siis ovat olleet parhaat päivät jo pitkään, joten elämä on vuorottelua Tiku tai tytöt ja koko ajan olen jompien kumpien kanssa ulkona. Nyt Tiku on rätti poikki, 4,5 km suuunnitusrata, aikaa meni 1h48 min ja sitten 1h 30 min agilityryhmä ja kun koko ajan pitää olla astumisvalmiudessa, niin ottaahan se voimille. Nyt pikku ukko nukkuu rappusilla ja meillä on hetkellisesti melko hiljaista.

Kenkun veli Sasa sai siivet selkään ja lensi taivaan tähtiradalle. Viikonloppuna alkoi vuotamaan verta, ilmeisesti kasvain sisäelimissä.  Kiitos Maijulle, Sasa eli pitkän ja hyvän elämän. Ei ole montaa S-pentua enää jäljellä, nyyh.

Toisaalla rivit harvenevat, mutta onneksi saadaan myös lisää: Jilla sai tänään ison pojan, jolla ei todellakaan ollut kiirettä pois. Tikkari oli vähän samaa sarjaa: kun huomasi kesken synnytyksin, missä on, niin heilutteli vaan takajalkoja ja sinne jäi puoleen matkaan mietiskelemään. Toivotaan, että Jilla toipuu leikkauksesta ja varmaan Pinja laittaa blogiin kuvia, kunhan ehtii.

Kimmo ja Saul ovat Lontoossa olympiakisoja katsomassa, joten nyt ollaan täällä koirien kanssa.
Seuraava viikonloppu on yksi elämäni jännitävimmistä: Rettan etsintäkokeen molemmat osuudet osuivat arvonnassa sunnuntaille: Ketteryys- ja tottis klo 8.30, etsintä 13.30. Saimme arvonnassa numeron viisi, joten ihan OK. Tällä hetkellä tottis ja ketteryys menevät vähän liiankin hyvin, ja niitä ollaan hiottu aika lailla. Haun jätin muhimaan SBCAK leirin jäljiltä: ajattelin, että kun vähän taukoa, niin tekee aina vaan paremmin. Tänään kävin empimään, entä jos näin ei olekaan... Jos joku haluaa lähteä mukaani kokeeseen ensi viikonloppuna, niin seura on oikein tervetullutta, Muraten poliisiopisto kutsuu.

Uusia kuvia en onnistunut lataamaan, muutta onneksi saa edes kirjoittetua.

Nean kanssa suunniteltiin, että mennään sunnuntaina Haukkulaaksoon kouluttamaan tai kertelemään sunnuntaina, löytyykö muita halukkaita mukaan?

Tiedoksi: Parsonrussellinterrierit Ry järjestää Match Shown 1.8.2012 klo 18 alkaen Lappeenrannassa Mattilan kentällä. Ilmoittautumiset klo 17.30.