Vuoden hienoin päivä ja seikkailtiin jäällä reilu kolme tuntia. Sen verran toipilaana olen vielä, että enempää ei kunto kestänyt. Nyt kun on lomalla, niin ei voi muuta miettiä, kuin että  terve ihminen ei työtä kaipaa....
Miksi matkustaa maailmalle kun Suomen luonto on kauneutta täynnä. Suuremmassa mittakaavassa ja pieninä yksityiskohtina.

Tänään jäälle oli päättänyt mennä sata muutakin kuin me, joten suuntaisin koirien kanssa Merenlahden suuntaan, joka oli rauhallinen valinta. Kenkku innostui sellaiseen vauhtiin, että luulin sen hyytyvän ennen kotiin paluuta.

.
Maha-mammoille tuli seinä vastaan.

Alla Kenkku ja Tiku.






ja Rettaa naurattaa vielä...Onkohan tällä retkellä evästuokio edessä? Ei tullut otettua evitä matkaan, harmi.Pikku purtava olisi maistunut.

Loma on aina loma riippumatta, mistä kuvaulmasta katsoo. Varjot pitenee ja nyt kotia kohti.


Eilen hain kierrätyskeskuksesta muutaman päiväpeiton pentulaatikon alusiksi ja Agri Marketista 55 kg koiranruokaa ja 12 kg jauhelihaa. Yläkerran pentuhuone on tyhjennetty ja kerrankin pentulaatikkoa haettiin ajoissa sisälle. Ajanjuoksuun on tullut uusi välietappi: ennen ja jälkeen pentujen. Ennen pentujen tuloa olen ensi viikonloppuna kuuluttajana LAU:n kisoissa, sitten on Saulin sählyturnausviikonloppu iitissä ja sitten pitäisi vielä ehtiä etsintä 1-kurssille. Sitten ollaan jo melko lähellä ennestä jälkeen aikaan.