Stukie sai tänään Ruotsin kennelliiton rekisterinumeron  SE11542/2010, nyt meillä asustaa vuokralaisena koira, joka on ruotsalainen, mutta ei ole ikimaailmassa käynyt Ruotsissa. Stukova odottelee meillä vielä pari kuukautta , että 120 päivää tulee kuluneeksi rokotuksesta ja pääsee raivotautivasta-ainetesteihin, jotka vaaditaan Ruotsiin menoon.

Rettan piti palata eilen kotiin juoksukarenssista, mutta voi kauhistus, pojat menivät heti ihan sekaisin, kun Retta astui sisään. Joten Retta palautetettiin saman tein Kivisalmeen. Juoksut alkoivat 25.12, kauanhan vielä kestää, että on varmasti ohi. Meidän agilityharrastuskaan ei kovin nopeasti etene, kun aina päästään kerran tai pari harjoituksiin ja taas tulee jotain.

Kenkku oli melkein 11 vuotta kun Kenkusta tuli mummo. Mutta meidän Tii Pii on hyvää vauhtia tulossa isoäidiksi jo nyt. Jilla on todistetusti kantava, nyt vain odottamisiin. Jillan blogi löytyy www.sanni-jilla.vuodatus.net/

Vihdoinkin jäälle pääsee, kuivin kengin ja turvallisesti. Viikonloppuna suuntaan Lahteen poikien kanssa, mutta jos lauantaina olisi auringon paistetta, pitäisi pitkästä aikaa yrittää saada kuvia. Ikinä ei ole puissa ollut niin paljon huurua kuin tänä talvena.