Aloitetaan Ringon kuvalla, kyllä on syötävän hyvännäköinen pienokainen ja jos emäänsä tulee niin tässä kuvassa omassa elementissään.

Viime viikko kului "uudenlaisessa ympäristössä", kun Leimaus 2011 -leiri kutsui.
Viikko kului hyvin ja teltta taisi näillä helteillä olla viilein yöpymispaikka ja Kisakeskuksessa oltiin ensimmäisten joukossa, joten saatiin teltta pystytettyä parhaaseen kohtaan. Minulla tulee päivittäin metsäkävelyä toista tuntia, mutta on se kumma kun ottaa samat matkat juoksuaskeleina, niin takapuolessa tuntuu seuraavana päivänä.
Matka aloitettiin ensimmäisellä pysähdyksellä jo tunnin päästä lähdöstä Tykkimäessä ja siitä seuraava kohde oli Mustila Arboretum, jossa koiratkin saivat jaloitella. Katsomista riittää kukasta kuuseen.


Sitten istuttiinkin pitkä tovi autossa, aina Hankoon asti. Radio Novassa tuli juttua, löytyykö ihmisiä, jotka kuvaavat auton mittareita. Ja löytyihän niitä, nopeusmittari- ja matkamittarikuvaajia. Mekin ollaan sellaisia, minun ajotavalla ei nopeusmittaria tarvitse kuvata, mutta tämä kuva piti ottaa, vaikka volkkari ei ilman huoltoa näihin lukemiin asti päässyt, niin on se nyt tullut entistä ehompana kunnostettuna.

Kun vauhtiin päästiin, niin ajettiin Hankoon asti. Alla Retta Silversandin leirintäalueella.Kamerassa ei asetukset ollut oikein kohdallaan, kun kuva jäi näin epätarkaksi.

Leimausleirillä oli joka päivä kaksi harjoitusrataa ja näiden lisäksi koirien lenkit, joten takana on kuntoviikko. Ja kyllä Retta ui, ui ja ui. Illalla Tiku ja Retta olivat niin väsyneitä, että nukahtivat samantein. Alla Raisa suo-osuudella.


Tällainen oli tänä viikko- katsotaan, mitä ensi viikko tuo tullessaan. Huomenna lähden testaamaan uusia sprinttikenkiäni agikisoihin, Retta ja Tiku ja taas harjoittelematta.