Ensimmäisen kerran tänä keväänä raunioille, no jaa-"on hetkiä parempia, on myös sateisia päiviä......" Ilma oli mitä parhain, tuuli suotuisa, mutta tehty harjoitus ehkä hieman liian vaikea, tai siis ei antanut Rettale riittävää haastetta; Retta huvitti itseään juoksentamalla ympäri kasoja elämänsä riemulla, sen olemus säteili, kieli lipoi huulia, eikä etsimisestä ollut tietoakaan ensimmäisiin minuutteihin. Lopulta löytyi oikea vaihde, ja helpotuksen huokaus ohjaajalta: Haukku oli tallessa ja motivaatio varsinkin. Maalimies löydettiin ja se kuului keskustaan asti. Ensi viikosta eteenpäin keskitytään lisäämällä häiriöitä, jolloin koiran täytyy panostaa itse etsimiseen enemmän ja mikä vielä tärkeämpään, ohjattavuuteen! Sen verran laajaliikkeinen ja oma-aloitteinen tuo ruskea typy on. 

Yllä Ritvan Pimu, joka paranee kerta kerralta. Pimulla etsintä on jo niin vahvalla pohjalla, että en pelkäisi yhtään, jos löytyminen olisi Pimun varassa.

Alla Retta pohtii, miten lakko vaikuttaa etsimiseen. Ei kai vaan sopivat makupalt lopu kaupoista. Eilen Rettalla oli palkkioksi broilerin rintaleikettä.


Mukava oli pitkästä aikaa nähdä tuttu joukko!  Alla valkkari Kentsu. Väliin muutakin rotua blogiin, ettei mene liian yksipuoliseksi.

Viikonloppuna Haukkulaaksoon. Tikkari on ilmoitettu Parikkalaan, mutta se skipataan tällä kertaa- joka paikkaan ei vain ehdi.