ei kisoja, vaan lepoa ja rauhaa kotona. Tätä taisin jopa kaivata. Laitoin eilen illalla peruutuksen menemään Kotkan kisoihin. Nyt on varpaat teipattuna, eikä sille oikein muuta voitu tehdä. Tasamaalla kävely ilman kenkiä menettelee, mutta kenkien laittaminen ei ole mitenkään miellyttävää. Koirat ovat vähän ihmeissään, kun ovat Kimmon kävelytettävänä. Kerrankin on aikaa katsoa televiviota
 

Sen verran oli pakko joustaa, että aamulla pakkasin koirat autoon ja vein metsään juoksemaan. Vilkjärveltä löytyi vielä suppilonahveroita, valmiksi pakastettuna.

Ihmeiden aika ei ole ohi: Sain Rettalle Peha-paikan Haminaan 3.12. ehdolla, että lunta ei ole tullut. Joten kaivataan neuvoja, mitä tehdä ja mitä ei tehdä nyt kaksi viikkoa ennen etsintänäyttöä ja etenkin juuri ennen etsinnän aloittamista. Kaikki neuvot ovat tarpeen ja niitä kiittollisena otan vastaan, tuulta en voi ostaa.... En epäile hetkeäkään, etteikö Retta hoida omaa osuuttaa. Kun vain osaisin tehdä sopivan, tehokkaan etsintäsuunnitelman maastoon ja ilmaan nähden. Ja kun vielä itse pysyisi kartalla, ettei tulisi suuria aukkoja.