Kuopion näyttelyviikonloppu meni loistavasti, vaikka kaikki taisivat perjantain kehän jälkeen olla yhtä mieltä, että paras kelpie ei voittanut: Hans Lehtinen laittoi Rettan ROPiksi, kun Retta liikkui kaikkein rodunomaisimmin. Lauantaina arvostelu oli tiukkaa, vain kaksi kelpietä sai erinomaisen. Onnea lauantain ansaitulle ROP-kelpo Tundralle. Woo Wha PN 2. Alla poseeraa Woo Wha. Lauantaina lähes kaikkien kelpieiden arvostelussa oli maininta: tehottomat liikkeet, mutta Rettan arvostelussa luki: tehokkaat liikkeet, hyvä draivi.
1798361.jpg
1798366.jpg
Jilla jatkaa voitosta voittoon: täytyy myöntää, että pikku tyttö on odotettua kauniimpi, ja sai etenkin australialaiselta tuomarilta upean arvostelun. Ja Pate oli juuri sellainen kuin oletinkin, ja jopa miehekkäämpi. Kun Pate ja Jilla kohtaisvat, jatkui leikki siitä, mihin toukokuussa jäi: Pate selättää Jillan ja seisoo päällä, Jilla heiluttaa jalkojaan ja yrittää päästä ylös. Muutama onnistunut kuva saatiin onneksi myös niin, että sisarukset olivat vierekkäin.

1798388.jpg1798386.jpg

Alla Baby-X sellaisena kuin totuimme se näkemään. Viime viikolla verikorva iski niin äkkiä, että mitään ei ehtinyt tehdä. Paraneninen etenee hyvin, lääkekuuri on kohta syöty ja korva on lähes tyhjentynyt, mutta tuskin nousee enää koskaan pystyy. Ei uskoisi, että yhden korvan asennonmuutos, muuttaa koko koiran ulkonäön.  
1798387.jpg