Vuoden voittaja näyttely takana ja ei voi kuin todeta: Olipa päivä! Ensimmäisen kerran esitin oman koiran Greengrove Lord of Lotteryn messukeskuksessa joulukuusssa -87. Naurettiin autossa tulomatkalla, että tällä kertaa ainakin löydetään perille, kun on tullut niin monesti messariin matkattua. Ja vielä mitä, päädyttiin Hartwall areenalle. Ruuhkassa saavuimme messukeskuksen pihalle noin tuntia myöhemmin kuin piti. Parkkipaikan saimme aivan mutaisen piha-alueen peränurkalta. Ja kun pääsimme kehä laidalle, oli kelpot jo melkein alkamassa. Kelpiet arvosteli Ole Staunskjær, Tanskasta.

Tiina ehti hyvin kehään, Arwo pyörähti kehässä päivän ensimmäisenä kelpienä. Alla kuvassa ROP ja VSP pennut: Placo Erica ja veli Excel.
2154910.jpg

Alla katrin ottamassa kuvassa veli ja sen sisko- ROP- ja VSP-veteraanit Tenho ja Kenkku (Miten Kenkku näyttää pyöreältä kuin pullataikina.;-)
2147957.jpg
Urosten koko potin korjasi Tenho (Bestseller So What) ROP ja ROP-veteraani. Taisi olla ensimmäinen vuosi, kun sama kelpie oli paras sekä erikoisnäyttelyssä että voittajanäyttelyssä. Mikä onkaan hienompaa kuin jättää jäähyväiset näyttelykehille messukeskuksen isossa kehässä. Kiitos Mervi: Tuo Tenhon energisyys ja pirteys, ei ikinä uskoisi 10-vuotiaaksi. Ja aivan sama katse kuin Tiiulla.

2154909.jpgUrosten serti meni Rapelle (Bestseller Julius Kelp), Tii Piin pennut täyttävät ensi viikolla yhden vuoden, Juniori voittaja titteli ja sert on vallan mukana synttärilahja. Mirkakin oli ihan sanaton.
2154932.jpg

Nartuissa Woo Whan kohtalo oli jälleen kerran jäädä toiseksi, ansaitusti ja selittelemättä. Narttujen päivän paras oli Jilla (Bestseller Jamilla My Lion), eipä taida Pinja olla vieläkään palannut maanpinnalle. Aikamoinen typy tuo meidän Jilla: Hurmaa tuomarin kuin tuomarin ;-) Ja meidän Kenkku (Bestseller Saro Wiwa) oli vauhdikkaampi kuin vuosiin, VSP-veteraani. No, tulihan noita ruusukkeita aika nippu.

Ja kaikista näyttelyn koirista juuri Jilla oli valittu etukäteen valittu antidoping-testiin. Tarvittavien pissatippojen saaminen kesti lähes kolme tuntia! Tätä ennen Jilla on pissannut vain Lappeenrannassa. Hyvä, että koiria testataan ja nyt varsinkin tietää, että testeja otataan oikeasti, eivätkä ne ole pelkkää huhupuhetta. Harmi vain, ettei Jillasta ja Tenhosta ehditty ottaa yhteiskuvaa, kun Jillaa vietiin heti kehän jälkeen.