Hyvää Pääsiäistä toivottelee Kenkkunen. Huomenna siirryn jäähalliin hommiin, mutta tämä päivä puuhailtiin omien koirien kanssa. Tikkari oli agilityhallilla Taran, Matan ja Waaran kanssa Marikan vetämässä koulutuksessa. Tikkarin mielestä oli käsittämätöntä ohjausta, kun puomille ei saanut mennä.

Omia koiria en näyttelyyn ilmoittanut, vaikka olisi voinut muutaman viedä. Wattia, Maukkaa, Woittoa, Waaraa lähdetään kannustamaan, ja kyllä 17 kelpieissä kannustamista riittää.

Agilityhallilta suunnattiin jäähalille katsastamaan menoa ja talkoita. Tikkarille ison halin lattia ei aiheuttanut ongelmia, mutta epäilen, että huomenna muutama koira voi kyyryssä kävellä. Kelpiet on kehässä heti aamuyhdeksältä ja schipperket puolen päivän maissa. 

Pääsiäistervehdys kuvat olisi pitänyt ottaa päiväsaikaan, ilta seitsemältä tuli vain hämäriä kuvia. Tosin olihan minulla kamera jo aamulla agilityhallilla mukana, mtta taskusta sitä ei otettu. Alla Kenkku ja Stukie.

Stukie ei tyhjiä pääsiäismunia jakele. Hi-Likka kävi loppuviikosta ultrassa ja pentuja näkyi ihan paljon puoleisesti. Onnea odotuksen loppupuoliskolle www.didaktics.com Kunhan ei vain pentuja tulisi niin paljon kuin Rettan rauniokaverille Oodille, joka pyöräytti 9 pirteää cockeripentua. En tiennyt, että cockeri voi saada niin monta pentua, mutta ei tiennyt Kaisakaan ennen kuin pentulaatikko oli täynnä. Siellä vilskettä riittää seuraavat kuusi viikkoa.