Hyvä mahdollisuus käty-bileisiin........ eli siis kämppätyhjänä bileisiin, kuten Risto Räppääjässä oli. Mitä vielä, Kimmo ja Saul ovat viikon Rukalla ja minä heräsin tänään puoli yksitoista.
  • Tuli hyvä lenkki: Ajattelin säästellä koiria huomisiin kisoihin ja tehdä vain kohtuullisen lenkin; tiet olivat jäässä ja kuraiset, joten mentiin jäälle, ensin ajateltiin kävellä Huhtiniemeen, sitten päätettiin kiertää Ruohosaari, ja sitten ja käveltiin kohti Merenlahtea eikä siinä mennyt kuin 3,5 tuntia. (osa aikaa kyllä laavussa istuen) Woo Wha kävi syömässä pillkijoiden jättämät särjet, Retta pyöri niiden päällä.
  • Tuli hyvät paiväunet: kun palasin kävelyltä,  nukahdin saman tein, nyt unta on kertynyt noin 13 tuntia.
  • Hyvä kamera: Ja ihme ja kumma, kamera toimii jälleen, yllättäen  neljän kuukauden mäsänä-jakson jälkeensmileykylläpä kuivui pitkään.
  • Hyvä ohjelma: Paint shop Pron kokeliluversio meni umpeen ja päätin tilata sen itselleni, mutta kas kummaa, kone latasikin Pro 4 kokeilu demon, eli taas seuraavan kuukauden muokkaukset maksutta.

Jatkuukohan hyvä päivä huomenna agilityradalla....mukava päästä radalle pitkästä aikaa (joka tapauksessa) Muistakaa kääntää kello, että olette ajoissa kisapaikalla.

Ja ennen kaikkea: Onnea meidän yksivuotialle pennuille: Laada, Tarra, Mega ja Agnes sekä Hyrrä, Dafi, Isla, Nemo Jr ja Ringo!

Toivottavasti näistä on kasvanut edes jonkinmoiset nuoret koirat......