Vuosi sitten meillä elettiin näissä tunnelmissa.
1143913.jpg

Nyt siitä on vierähtänyt jo piktä tovi. Onnea Jilla, Mimmu, Pico, Pate, Rape ja Tuplis ! Vuosi täynnä ja pentuaika takana. Alla Pate lahjoineen (kuva varastettu Marin sivuilta)2154941.jpg

Vuosi on kulunut hienosti, kiitos kaikille Tii Piin pentujen omistajille!

Vuoteen on mahtunut märkiä mattoja, pureskeltuja sukkia, kadonneita kenkiä, mutta myös paljon mukavia muistoja. Aina elämä pennun ja nuoren koiran kanssa ei ole täydellisen ihanaa, mutta varmaan meille jokaiselle oma koira on kuitenkin se paras. Pico lähettää Kokkolasta terveisiä: "Ei ne kuvat nyt oikeen onnistunut ... taaskaan. Jos Picosta alkaa ottaa kuvia se on heti korvat luimussa ja vähän niin kuin pelkää kameraa, joten herkuilla yritin huijata eri suuntiin ja saamaan korvatkin ylös. Muuten meillä menee hyvin. Pico on oikeen ihana koira !! Max-poika kylläkin välillä sanoo, että laitetaan Pico takas junaan, jos Pico kiusaa.
Agilityn alkeiskurssilla ollaan parhaillaan ja kiire tuntuu Picolla olevan. Hypyt mennään rimojen alta ja kaikki kontaktit mentäisiin sata lasissa jos vaan pääsisi :-). Yllätys yllätys putki on lempieste. Joten hyvin vauhdikas ja rohkea tapaus ! Lenkillä pitää äristä jokaiselle vastaantulijalle, kun vähän pelottaa, mutta kumminkin haluaa kaikkien kanssa leikkiä. Eli normaalia kakaran elämää täällä vietetään :-)
2154951.jpg