kyllä kesä sopii ihmisille ja etenkin koirille! Ja kun pestäviä mattojankin pentujen jäljiltä on, niin ei laiturilla aika käy pitkäksi.

Retta viihtyy järvessä ja Tiku on todellinen laivakoira. Eilinen kalastusreissu oli fiasko= Retta nostettiin kolmesti takaisin veneseen ja Woo Wha kerran. Tämän päivän paluumatka veneellä autolle oli pahempi kuin fiasko= Retta neljä kertaa yli laidan, Tiku kerran ja Woo kerran ja sitten 30 metriä ennen rantautumista= Kaikki yli laidan keskitetysti, eikä veneessä yhtään kuivaa ihmistä.

Retta onnistuu keikkumaan veneen reunalla puoli koiraa ulkopuolella. Ja jos moottoriveneellä mennään niin sen täytyy keikkua keulassa. Woo Whan asenne veneilyyn on paljon järkevämpi ja Tiku on kuin tehty veneilyyn, pikku tassuilla se tasapainoilee yllättävän kapeilla reunoilla.

Tänään vesi +19 C ja ilma +28 C ei hullumpi meidän kannalta, mutta Kenkkua kuumuus haittaa. Tänään sen liikkuminen oli pitkästä aikaa oli huteroa, tasapainossa on selvästi heittoja. Epäiltiin, että kuumuus saa Kenkun neste-tasapainoinon sekaisin. Pitänee käydä  hakemassa sille elektrolyyttiliuosta.

Woo wha ei rannasta lähde uimaa. Kun me muut uitiin Kutvanassa, Woo tarkkailee tilannette metsän varjosta.

Ensi viikonloppuna näyttelymatka Kokkolaan, sitä seuraavana viikonloppuna aika kuluu kisapuistossa agirodussa ja sitten loma/kisamatka Piteåån, eikä yöpymispaikasta tietoakaan...mutta onnistuin ilmoamaan Rettan Ruotsin sbktavlingen kautta kisoihin.

Jälkihuomatuksia: Retta varkaus 10 kpl Elovena puolukka- kauravälipalakeksejä
Mega ja metsästystaidot vaan kehittyy= saaliina päästäinen
Leena ja Tiku viimeinen sija LPKY:n handler mestaruuskisassa, eikä Tiku edes mennyt nuuskulla
ja sitten vielä mainitsemisarvoista: Tikun varpajaissuunnitelmat kiihtyvät: Pennut syntyvät tällä viikolla