Olipa Imatralla niin ärtyisä agilitytuomari, ettei koskaan ole aiemmin tullut vastaan. Julle saatiin mitattua miniksi ja kilpailukirjaan tuli heti merkintä: nollavoitto hylkyradalla = Tiinalla oli onni myötä. Retta sai huudot ja kiukkuiset mulkaisut jo ennen kuin edes otettiin ekaa askelta radalle, kun meidän ratavuorolla kuulutettiin ihan toista koiraa, niin en tiennyt mennäkö vai eikö, onko vuoroa vai onko joku siirtynyt jälkikäteen, vaikka väärään luokkaan ilmoittautunut. Retta teki mukavasti töitä, mutta jatketaan yhä ykkösissä: keinulta vitonen ja toinen hypyn edesä pyörimisestä, mutta ihan hyvä mieli jäi, omat mokathan nuo oli, kun keinun jälkeen oli muuri, niin ihan turhaan sinne kiirehdin. Lappeenrannan kisoissa startataan seuraavan kerran ja sinne tulee Pico Kokkolasta ja minun ryhmästä Jilla ja Julle. Muistakaa laittaa ilmoittautumiset ajoissa menemään
 
Iltapäivällä vierailtiin padolla. Maailmassa on kolme elävää, joka voi kaataa elävän puun. Tässä yhden niistä työnäytös.

Retta siis syö kaiken ja paljon, muttei sentään puita, ei ainakaan noin isoja. Tämä on takasuon patojäbän työtä, ja kahdessä yössä aikaansaatu. Näyttää siltä, että majavaperheelle on rauha koittanut, ainakin toistaiseksi. Katsotaan, meneekö majavan patoalueen suojelu läpi.
koirissa on suosikkeja....


Katri ja Moira vierailivat myös: joten Tikulla on kiirettä pitänyt.

Viime viikonloppuna Riiassa Rape ROP CaCIB ja BaltW10 ja Jilla VSP samoin lisin. Tikkari ei ihan pärjännyt valiourokselle, joten pu2 ja varacacib.  Nyt uudet matkasuunnitelmat mielessä.