Alla oleva kuva kello neljän maissa, sijainti noin Kangasniemi.

Lauantaiaamuna lähdettiin ajamaan kahdelta kohti Kokkolaan. Eikä matkaa ollut kertynyt edes puoleen väliin, kun kännykkään saapui iloinen viesti: Saran ja Tikun pennut syntyvät. Tikkarin sukuhaara on saanut alkunsa: 2 saparopoikaa, 2 töpötyttöä ja saparoinen tyttö. Tikkarin pennut varttuvat Fandal's kennelissä Kristiinan hoivissa.

Kokkolassa tapasimme schipperikehän laidalla Tikun äidin ja veljen. Alla Laperke Cat on Hot Roof, Stablehill's Acca Larentia ja Tiku.

Kyllä ne veljeksiksi tuntee, sen verran samasta puusta veistetyn näköisiä ovat. Mutta keskellä oleva "puu" on niin söpö ja sievä, emä vallan uppoaa poikiensa väliin.

Näyttelyssä Tiku on ROP ja Akka VSP ja ROP-veteraani ja kun velikin sai viimeisen sertin, juhlittiin uutta muotovaliota.

Kuva Sirpa Tornikoski

Alla Tikkari ROP-kuvassa

Seuraava näyttelymatka on VIELÄ pidempi, mutta sitä ennen kiirehditään yksi viikko agilityrintamalla.

Nyt tuntuu helteet olevan loppusuoralla, ulkona on mittarissa +30 C, mutta kuullostaa ukkosrintama saapuvan kovalla vauhdilla, sen verran pauhua ja jyrinää kuuluu, vaikka taivas vielä täällä meillä puolikirkas. Alla muutamia kuvia mökiltä loppuviikosta.
Tii Pii vilvoittelee=seisoo kuin virtahepo vedessä.

Tii Piihin tulee vauhtia ainoastaan silloin kun Retta säntää kepin kanssa ohi ja suuntaa takaisin laiturin päähän odottamaan seuraavaa heittoa. Katsokaa, hännästä näkee, miten karvaton koira voi olla. Nyt ei voi enää enempää irrota.

Alakuvassa Kenkku, joka löysi varjoisan rauhallisen paikan saunan terassilta.

Tänään ja eilen käytiin Rinkelirastit: Saul oli luokkansa toinen häviten kahden päivän yhteistuloksella 29,39 min +4 sekuntia voittajalle. Tiukaksi meni. Mutta täytyy tunnustaa, että kilpailijaseuralla SK vuoksella on jotakin todella hienoa: kisamaskotti Nemo Jr.