Kahdeltatoista hyppäsin Tiinan kyytiin ja suunnattiin kohti Imatraa. Ensin kierrettiin maalaismarkkinat Imatran kävelykadulla, jossa kassiin kertyi perunalepuskoita, ternimaitoa huomisia lettuja varten ja mansikkamehua. Sitten kalamarkkinoille, josta Tiina osti monenmoisia mausteita, minä ylitin päivän budjetin jo ensimmäisillä markkinoilla.

Sitten jatkettiin matkaa Immolan lentokentän taakse, johon tallattiin hakualue. Tänään koirakoita oli mukana ennätysmäärä, joten aikaa kului puoleen kuuteen, ennenkuin kaikki olivat ehtineet käydä.

"Hmmmm, makupalat olivat varsin maittavia", tuumailee Reetu.
Retta löysi kaikki neljä maalimiestä, vaikka pistoissa olikin tänään toivomisen varaa. Kahdelta vinoon lähteneeltä pistolta kutsuin sen takaisin. Seuraava harjoitus onkin jo mielessä-pitää taas keskittyä piston pituuteen ja suoruuteen, jälleen kerran, taitaa olla neljäs kerta tänä kautena. Lauantaina kävin ostamassa viisi metriä maastoverkkoa, niin sille löytyykin heti käyttöä, seuraava harjoitus tasamaalle on jo suunniteltu.


Alla Kirsi ja Satu. Tänään monilla meni harjoitukset hyvin, etenkin Turbo oli huippuvireessä. Meidän ihmisten sieraimissa Immolan metsässä  tuoksui sellutehdas enemmän kuin voimakkaasti (tuli ihan mieleen, että Kimmon pelikassi oli unohtunut keskelle metsää, tuoksussa oli paljon samoja kissanpissamaisia piirteitä), mutta koirista tuo tuoksu ei ollut pahasta.

Päivän viimeisenä etsi Tiku: maalimies on kuopassa, schipperi juoksee, tulee kuopan reuna, schipperke jatkaa ilmalentoa metrin ja vumps, tipahtaa maalimiehen syliin. "Kävipä tuuri, pehmeä lasku ja suoraan kohteesen."

Kelpie kävelee jalat tukevasti maassa, mutta schipperket lentelevät yläilmoissa. Aina kun Tikusta on liikekuva, ei sen jalat kosketa maata.

Sellainen oli tämä viikko. Onnea Pinja ja Jilla- tänään tokossa taas hienosti 182 p ja TK1.
Keiko kävi lonkkakuvissa viime viikolla, nyt taas odotellaan. Mangon kuvausaika 1.10. Rettan jälkeläiset työllistävät kennelliittoa.

Maanantaina levätään, tiistaina Aulin kanssa agilityä ja keskiviikkona 22.9. LPKY:n seuranmestaruus junior handler kisa- Tikkari varattiin jo!