Haloo, haloo, vuoden paras kuva.

Tänään oli parempi kuin hyvä päivä: jo kymmeneltä suunnattiin raunioille. Meidän kolmen kovan kelpomimmin kopla: Retta, Pimu ja Jilla. Kaikilla on idea hallinnassa, halu etsiä ja nauttia löytämisestä, voiko enää enempää toivoa: ei turhaa haukkumista, ei maalimiehen hylkäämistä ja varsinkaan tekemisen haluttomuutta. Ja kun lopuksi tekee pikku harjoituksen Tiku Takulla, nousee Retta arvoon korvaamattomaan. Pikku-ukko lähtee vauhdilla Pinjan perään, katoaa kasan taa ja juokseen sille piilolle, jossa maalimies oli edellisellä kerralla, kuukausi sitten, ja hämmästyy suunnattomasti, eihän täällä olekaan ketään. Tulee ulos piilosta ja menee uudelleen, eikä maalimies ole viekäkään ilmestynyt piiloon.

Tämän päivän kuvista ei tullut yhtään mitään: koko päivän oli kovin hämärää. Kuvat näyttävät ihan siltä kuin olisi oltu raunioradalla illalla. Alla kuitenkin muutama, tässä Pimu.

Retta löysi, eikö kuulu.

Pimun palkat

Jillasta ei onnitunutta kuvaa tullut, mutta tässä yksi.

Ja Tiku kiireessä

Päivä jatkui pienimuotoisesti agilityhallilla Aulin, Mirkan ja Marikan seurassa. Ja sitten vielä kierrettiin Vaaran ja Nemon kanssa tunnin lenkki. Nyt ovat koirat saaneet lauantain luurustot ja ympärillä on aika hiljaista. Sauna kutsuu.