Tähän kesään mahtui monta uutta kokemusta- kun jättää agilityn vähemmälle, ehtii moneen mukaan. Lauantaina oli jo aamusta kuuma ja totisesti kuumat paikat jo heti yhdeksältä, kun alkoi Rettan BH-koe. Täytyy myöntää, että tässä koemuodossa on ihan oikeasti järkeä. Retta oli hyvin tilannetietoinen: Olin itsekin yllättynyt, miten upeasti se käyttäytyi koko kokeen ajan. Alla Retta kaupan edessä kytkettynä ja kaupunkiosuuden tieylitys. Eihän se edes vilkaissut ohimenevää koirakkoa.


Tässä Pimu odottaa vielä vuoroaan.

Matka kohti HK1:n tavoittelua jatkuu- tässä pieni askel sitä kohden, mutta hiljaa hyvää tulee. Onnea myös Pimulle ja Ritvalle, meillä on hienot kelpiet (uskokaa tai älkää, kymmenen sekuntia ennen tämän kuvan ottamista Retta mainasi syödä Pimun- sehän ei enää arvosteluun vaikuttanut, mutta oli toki Pimun kannalta inhottavaa) Tätä ennen ehdin käydä bh-kokeessa kahdella koiralle, Kenkulla ja Tii Piillä, joista kumpikaan ei läpäissyt tottelevaisuusosuutta, kolmas kerta toden sanoi. Ottakaas Rettan ja Tii Piin jälkeläiset tavoitteeksi BH koe ensi kesäksi.


Rettan pojat edustivat eri puolella Suomea: Lauantaina  Watti oli  VSP+ Cacib Kuopion näyttelyssä  ja Maukka ROP Porvoossa.
Alla Katrin kuvassa Maukka- kumpaa lie enemmän Rettaa vai Eppua.

Keskiviikkona koirat saa pistää tassua toisen eteen: Speed race Tapavainiolan kentällä, järjestää LPKY nuorisojaos. Alla Tikkari kuvatuna Savonlinnan Speed race kisassa viikko sitten sunnuntaina. Kuvan otti Riitta. Saparo ei suorene edes vauhdissa. Tämä meno riitti pienien koirien kolmanteen sijaan.


PS Lappeenranta tänään +33C, mahtaa tulla kylmä talvi