Tikulla on ollut onnen päivät, kun Watti on käymässä. "Tiku on pieni, Watti on suurempi. Tiku on laiha, Watti on lihava, vaan yksi asia heitä yhdistää, rakkaus vauhtiin suurempaan.... Eilen jäällä, tänään jäälle ja huomennakin jäälle juoksemaan. Illalla väsynyt onnellinen schipperke käpertyi kainaloon.

Vauhtia Tiku pääsi näyttämään lauantain vuoden ensimmäisissä epävirallisissa. Mini möllien voitto tuloksella -17s ja risat. Olipa ihmeellistä ja oikeastaan helppoa menoa. Minun ryhmä oli hyvin edustettna ja Suvi ja Tara kävivät TAAS hakemassa ranking pisteet kotiin. Kunhan kesä koittaa, pääsevät Tara ja Tiku ja toivottavasti myös pari muutakin minun ryhmäläistäni ihan virallisille kisakentille.

Omat kuvat eivät ota onnistuakseen, mutta alla Tikusta manio otos viime kesältä arkistojen kätköstä. Kiitos Ann Karinille kuvista.

Ja Retta, onko mitään kerrottavaa- paino on noussut valtavasti ja vatsalinja pyöristynyt, vaan mitä se kertoo. Totuuden, että Retta söi auton takapenkillä 10 Twix sulkaapatukkaa ja jogurtin. Kukaan ei voi tietää vielä, onnistuiko astutus vai ei. Muttsa eiköhän seuraavat neljä viikkoa kerro aikanaan.

Huomenna kokeillaan uutta lajia: autosuunnistusta. Sitä ei voi ainakaan pitää urheiluna, mutta kaikkea voi kokeilla.