Neljältä pennut pakattiin likapyykkikoriin, joka osoittautui varsin hyväksi valinnaksi. Ja sitten matka autolla eläinlääkärille, jossa toinen isäehdokkaista odotti "ehkä"-pentujaan. Retta näytti jopa hymyilevän Epulle ;-)


Odotus meni rauhallisesti unten mailla. Ensin Retta ja Eppu luovuttivat DNA-näytteensä. Tenhon näytteen kävin otatuttamsssa jo astutushetkellä, joten Tenhon karvatuppo odotti jo valmiina. Pennut otettiin käsittelyyn yksi kerrallaan nimijärjestyksessä, ensin mikrosiru ja sitten limakalvonäyte ien rajasta.


ja kaiken paperisodan jälkeen, pennut ovat saaneet virallisen tunnistusnumerosarjansa ja NIMET! Kiitos Hannelle ja Tuulialle avusta!
Nyt jännityksellä odotamme tuloksia. Alla Veera ja pienokaiset: Kauhee Kiire, Kova Meno, Kunnon Kemut, Kultakutri, Lottovoitto, Lilla Magia ja Listaykkönen.


Ensimmäinen matka pentulaatikon ulkopuolelle meni hyvin ja selvisimme pienemmillä huudoilla kuin ajattelin. Yöllä ensimmäinen pentu oli kiivennyt yli pentulaatikon laidan- Kunnon Kemut järjesti herätyksen kello kolmeta aamuyöstä.