... näin vuodet vierii ja aika kuluu, meidän Rettasta tuli eilen mummo, kun poika Keiko sai pennut Didactiks kennelliin ja hyvä satsi tulikin, itse asiassa just samanlainen, jonka Rettakin silloin aikoinaan teki 4+3. Pentujen blogi löytyy http://www.didaktics.com/Dblog.php
Tarrasta tuli kuvia, Mangosta tuli kuvia, Tikun tyttöistä Hupista ja Kiarasta tuli kuvia, kiitos kaikille. Kaikista kuvista valitsin blogin tämä päivän tytöksi tämän

Siinäpä vasta leväperäinen koira. Voiko kukaan muu istua noin kuin MangoblushTäällä istuu. Vaikka taitaa tuossa Mangon ulkonäössä olla paljon isä-Tenhoa. Ihanan tummat silmät, eikä ole edes isot korvat.

Hiihtolomalla sain pari hyvää vinkkiä: nyt on hakua harjoiteltu niin, että se saa seuraavan kuukauden hautua ja nyt keskityn "kokoamaan" ketteryystelineitä, en siis sanan varsinaisessa muodossa, vaan suoritusta. Ensinnä vuorossa merkki ja pöydille ohjaus. Kiitos viime perjantain kuuntelun, nyt tiedän, miten käyn työstämään kokonaisuutta.

Retta noutaa erilaisia esineitä jo melko hyvin, viimeisin oli pullon korkki, joka oli siitä hyvä, että se on ensimmäinen esine, jota se ei sylkäise pois, vaan pystyy istumaan korkki suussa. Pitää kohta päättää mikä on meidän ensi kesän käyttöesine: papiljotti, lusikka vai lavuaarin tulppa. Ette voi uskoa, kuinka paljon näitä esineitä on vertailtu: lusikkaa Retta ei pureskele yhtään, papiljotista se saa parhaan otteen, mutta tulppa johtaa tässä vaiheessa. En olisi uskonut vuosi sitten. että noudossa saisimme näin paljon aikaan!

Ihailijoille yksi Tikun kuva, ai oliko sellaisia.....hukkaan meni pallosaparon hymy.
Ja meidän mummo. Nyt voivat Kenkku ja Retta illalla puhua lapsenlapsistaan.

Agilitylisenssi maksettu ja ilmot Imatran agilitykisoihin lähti ajoissa.