niin uskokaa tai älkää niin Pärnussä ja etenkin Ogressa oli vielä kuumempaa. Viime perjantaiaamuna pakattiin Tiinan kanssa koirat autoon ja lähdetiin aamun ensimmäisellä lautalla yli kohti Viroa. Helsingissä oli valtavat aamuruuhkat ja tie Länsisatamaan oli aivan tukkeessa; laivan piti lähteä 7:30 ja me saavuimme satamaan 7:28, mutta moni muukin oli myöhässä, myös laiva. Itse en uskonut, että ehtisimme kyytiin, mutta niin vain päästiin ja laiva lähti 20 minuuttia myöhässä.

Viikonlopun eka yllätys tuli jo perjantaina Pärnun näyttelyssä. Tikkari oli BIS!!!! Stukova oli PU2 ja Retta VSP. Tikkarin palkinnoksi saama ruokasäkki ei kyytiin mahtunut, kun auton takakontissa oli seitsemän koiraa ja meidän matkatavarat.


Coctail pari -kisaan ei ollut ilmoitautunut kuin yksi pari: schipperke-kelpie -todellinen coctail Hyvin Stukie ja Tiku esiintyivät yhdessä, vaikka juoksuosuudessa olikin arpominen kumman vauhtia mennä.

Alla kaksi kuvaa LKET:n galleriasta photos/LKET/sets/275541/
Olivat hirveän osuvat: "Stukie, me taidetaan voittaa, annan mennä vaan tassua toisen eteen." Tiku kuiskaa

"Tässäkä tää sit oli?"

Lauantaina saavuimme näyttelypaikalle jo hyvissä ajoin ja hyvä niin, että saimme koirat edes jonkinlaiseen varjoon.  Lauantaina näyttelykehässä olivat Stukova, ROP ja Tikkari Pu2. Retta keskittyi vain agilityyn. Jotta kaikki ei menisi aivan niin kuin ajattelee, niin Retta oli kerrassaan kehno radalla, joka oli kuin tehty meille, muurin palat kolisi ja toisella radalla se karkasi putken väärään päähän, tulokset 10 ja hyl. Lisää yllätyksiä oli luvassa; Tikkari osallistui agilityn nollaluokkiin ja tuloksena kaksi nollarataa! Ihmeiden aika ei ole ohitse, mainio pikku koira, kokonaistuloksissa luokkansa toinen.

Leirimme puiden siimeksessä. Anne korjasi agilitypalkinnot molemmilla parsoneilla: Pir Pirillä ja Rätillä, mutta Jana oli ihan yhtä out kuin Retta.

Ja sitten koirat taas autoon, ilmastointi täysille ja kohti Latviaa. Stukova oli ROP, samoin Tikkari. Vähän harmittaa, että en ilmoittanut Rettaa, mikähän mielenhäiriö sekin oli, toisaalta saihan näidenkin kanssa kehää kiertää jalat hierryksiin. Ja Baltian kierroksen loppuhuipennukseksi myöhästyimme ryhmäkehistä odotetuamme niiden alkua viisi tuntia. Näin helle pehmentää pään.

Viikonlopun kokonaissaldo: 4 ROP, VSP, CACIB ja 5 SERT- ihana olla kotona, mutta uutta matkaa voisi taasen suunnitella. Kiitos Tiinalle kyydistä!

Alla kesäpoikanne Tiku, joka täyhyilee, näkyykö rannoilla kastuneita typyköitä.



Stukova oli yllättäen todella hyvä ja innokas uimari, eikä uimatyylissä ollut mitään valittamista.

mutta kannattaako vettä yrittää ravistaa pois jo järvessä....

Lauantain numero 166 vapisee kauhusta jo nyt. Huomenna torstaina käyn Rettan kanssa katsastamassa kisakentän ja perjantaina haetaan Pate ja Mari junalta. Olisipa jo nyt ensi sunnuntai ja sm-toko vain muisto mielessä....
Alla auringonlasku Saimaalla.