Ketkä ne tässä hymyilee: Iso paha ja kolme pientä= kelpiet Muusa, Milla, Deca ja Retta, agirodun 52:sta medikilpailijat joukkueesta KOLMANSIA!

Retta pääsi itseään parempaan seuraan ja kulki vallan miellyttävästi. Kello  7.30 ja ekana koirana radalle. Joukkue onnistui kokonaisuudessaan hyvin, Muusa ja Tanja tekivät aivan upean radan, eikä huonosti mennyt kellään. Alla todistusaineistoa, väliajat eivät oikein, mutta niitä oli varmaan tosi vaikea ottaa, kun vaihdot radalle lennosta. Hurraa kolme pientä ja meidän iso!

Parannusta viime vuodesta 25 sijaa ylöspäin. Ensi vuonnakin samalla kokoonpanolla.


Meidän toisella kelpiejoukkueella meno tyssäsi jo alkuunsa, kun Jillaa puri ampiainen perjantaina, kuono turposi ja Jilla joutui tiputukseen. Leijonan tytär Tii Pii jälkeläisineen ei päässyt edes kisapaikalle asti vajaalla miehityksellä.

Ja minun ryhmä= ei tarvitse hattua syödä. Sheltit kulki ja meno riitti alokasminien kolmansiksi.

Hienoa työtä Jutta ja Minka, Auli ja Mata , Tiina ja Julle ja ulkoinen vahvistus Iida ja Vilma. Mata ja Julle osasivat oikein keikistellä kameran edessä.

Hellettä on riittänyt. Nyt harjoittelen epätoivoisena tokoa ja päivittelen, miten ihmeessä tulin luvanneeksi osallistua sm-tokoon. Selviääköhän siitä edes hengissä.

Nyt nautitaan auringosta, sanovat Retta ja Woo ja kääntävät kylkeä. Seuraava koitos Pärnu- Orge näyttely-kisaviikonloppu 15-18.7 . ja siellä starttaa ekaa kertaa meidän pikku-ukko Tikkari Tiku Taku, ja tästä ei sitten jälkeenpäin blogissa taideta manita mitään. Tiku onkin 15. koira jolla kisaan......paitsi jos ramppikuume iske ennen starttia.