Kuukausi syntymästä on kulunut, ja meistä on tullut melko rasittavia pentuja kaikine tikkuhampainemme.
Woo Wha imettää meitä noin kolme neljän tunnin välein, mutta imetyksen jälkeen lähtee saman tein pois, eikä ihme kun viisi tikkuhammasta hyökkää.

Pennut kiipeävät sohvalle ja tipahtelevat sieltä alas. Kimmo yritti ottaa tästä videopätkän, mutta ei tullut oikein tasokasta. Elsa Turakainen sen keksi ja muut apinoivat perässä.

Ruokaa on alettu maistelemaan ja pöytätavat on huonolla tolalla:suoraan keskelle kuppia ja kaikki suuhun, mitä ehtii. Vaikka tappelun rätinää kuuluu, niin kovin nätisti ne kasaan menevät nukkumaan.

Suunnitelin jo hienoa yksi kk-ryhmäkuvaa, jossa pennut istuvat vierekkäin korissa, mutta suunnitelman mahdottomuus selvisi jo, kun kaksi pentua oli saatu koriin ja kolmatta yritettiin nostaa sinne. Tarjolla tänään nukkuva Elsa Turakainen ja ylikylläinen Sievi.


Pentujen syntyessä päätin, että nimiä emme keksi, mutta jotenkin näitä on kaikille tullut, vaikka saavat sitten uudet isännät ja emännät keksiä ne "omat kutsumanimet": Mutta tänään täältä löytyy Terho, Erri, Elsa, Sievi ja neiti MM eli Mahti-Mega. Luovutuksen jälkeen ne ovat Roka, Roki, Martta......


Aamulla vein aikuiset takasuolle. Pitää yrittää joku päivä valoisaan aikaan ehtiä metsään ihan kunnoilla. Kiitos sille, joka palautti meidän aamulla metsään kadottaman remmin eturappusille. Mielessä kolme vaihtoehtoa kelle kiitos kuuluu...

Agilityt meni ihan päin pers....ttä, mutta eipä tässä seuraavia kisojakaan ole näköpiirissä. Tikkari oli ihan villi ja kuuro, hermostutti sen verran, etä kannoin sen agilitykehästä ulos. Eikä Retta ollut yhtään parempi. Jospa tajuaisin alkaaa harrastamaan jotain muuta,

Jos haluat tulla tutustumaan Vapepan toimintaan pimeän ketjuetsintäharjoitus 27.11. klo 18 Myllyntie 42 Tapavainolassa. Mukaan kunnon säätäkestävät varusteet ja kunnon lamppu. Ja aivan varmasti saat mukavan muiston pitkäksi aikaa ja riittämättömyyden kokemuksen; kymmenenkään ihmistä ei kovin suurta aluetta tunnissa eikä edes parissa tutki kunnolla.

Tervetuloa pakkaset, nimimerkillä haluaisin pennut ulos......mieluummin kylmää ja kuivaa, kuin kylmää ja märkää.