Aurinko nousi tänään Lappeenrannassa 6:45. Yllä oleva väriloisto on otettu aamukävelyltä noin puoli tuntia ennen auringon nousua. Nyt, kun samoja polkuja kävelee aamuin, päivin ja illoin, alkaa pikku hiljaa toivomaan, että lumi sulaisi laduilta sen verran, että voisi kävellä pururatojakin.

Onneksi töiden jälkeen pääsee jäälle. Vielä viikko "enemmän" töitä ja sitten alkaa opetuksen puolesta kevyempi aika= 8 tuntia töitä viikossa. Ei paha. Vaikka taitaa täällä kotona sitä työsarkaa sitten olla se loppuaika ihan täystyöllistettynä.

Tänään tilasin puupuolelta toisen pentulaatikon ja kaksi 120 cm porttia, niin saadaan rajattua Woo Whalle ylähuone ja Rettalle alahuone.  Kun muistelen Rettan edellisiä pentuja, se hoiti kaksi vuorokautta niin  täydellä teholla. Kolmannen yön se tuli nukkumaan meidän sänkyyn, kun oli niin rasittunut mamma, että kaipasi omaa aikaa. Siksi huonejako noin päin.

Kuvaustaitoni eivät ole yhtään kehittyneet- joka toisessa jäältä otetussa kuvassa oli horisontti kallellaan joko oikaan tai vasempaan. Alla joitakin edes vähän julkaisukelposia. Tai sitten kuva on rajattu jättämällä taivaanranta kuvan ukopuolelle.

Jäälenkki alkaa kuinkas muuten kuin piehtaroinnilla, Tiku lisää tähän lumisukellusta, niin että välillä vain saparo näkyy pinnalla ja loppu koira on hangen sisässä.

Rettalla ja Woo Whalla vauhti ei ole hiljentynyt kasvavien mahojen myötä, mutta maavara on jo selvästi alentunut. Näillä koirilla ei ole nousevaa vatsalinjaa. Woo taitaa olla hieman pyöreämmässä kunnossa. Liekö syötetty pulleen kuntoon?



Kotimatkalla.....