mukaan päästiin.

Tänä viikonloppuna on harrastettu kaikkea. Perjantaina Taijan, Nean, Ullan ja Ellan kanssa harjoiteltiin tokoa ja fly ballia. Retta se tempaisi menemään ohjatun noudon indecision Nyt myönnän, ensimmäistä kertaa hyvin, hyvin pitkään aikaan ajattelen, että voisin ilmoittautua tokokisaan. Flyballjoukkueen ulkoinen ilme on jo kirkkaana mielessäni, ilmo pitäisi laittaa menemään. Se onkin ainoa halpa asia, jotta joulumessarissa on. Koirista en kehään ilmoita varmaan ketään. Flyball-joukkue hakee vielä muotoaa, ja ensi viikolla taas harjoitellaan.

Tänään ajettiin toistamiseen Imatralle. Kiva, kun pästiin rauniotreeneihin mukaan. Imatran rauniorata on niin hirveän erilainen kuin meillä Lappeenrannassa. Ja meni...... niin hyvin, että nyt taas ensi viikko leijutaan. Mahtuuko tuonne kukaan, Tara miettii.

Tänään tuntui, että kaikille onnistui kaikki, mutta pitää muistaa pitää mieli nöyränä ja jalat tukevasti maassa. Tässä Tara tukevasti heiluvalla alustalla.

Nyt on hirveästi asioita, joita pitäisi vielä tään syksynä ehtiä tehdä: muutamat suunnistukset olisi vielä jäljellä, Imatran raunioille tekisi mieli toistamiseen, omat pimeän raunioharjoitukset makkaranpaistoineen oli mukavat.....