Tulipa taas lupauduttua moneen asiaan:
-20.3. Agilityhallilla Match Show, tuomarointia tiedossa
-Lappeenrannan jäähalliin pääsiäisnäyttelyyn  lupauduin kuuluttajaksi, pitää varmaan harjoitella rotuja ryhmäkilpailuja varten, ettei tule ihan kauheita mokia. ja Tikkarin lupaisin junnuhandlerkoiraksi.
- Marraskuussa agilityn alkeiden opiskelun aloittanut alkeisryhmäni on NIIN upea, että ensin lupauduin vetämään jatkokurssin, mutta en vieläkään halua antaa heiltä eteenpäin, vaan jatkamme telinevalmiiden ryhmänä. Torstaina houkuttelin ryhmäläisiä epävirallisiin: neljä uskaltautui mukaan, eikä ollenkaan huonoin seurauksin: Suvi ja Tara voittivat maximöllit, upealla tuloksella- 10,18s , ja osallistujia oli paljon! eikä huonosti mennyt ryhmäni mini- ja medikoirillakaan.
Hiihtolomalla tehdään kaksi tehopäivää agiryhmäläisilleni, eli ti 2.3 ja ke 3.3. ketkä vain pääsette agilityteho-opetusta 13-15 hallilla ja kunnon makupalat mukaan!
- ja sitten se neljäs lupaus, joka tuottaa eniten harmaita hiuksia: Lupasin ja ilmoitinkin Rettan agilitykisoihin. Meillä on vielä muutama este aka kesken eli tulee KIIREINEN HIIHTOLOMA.