Tiku sanoi Nastolaan ajettaessa, että viimeistelyä vailla valmis ja nyt on Sara viimeistelty.
Alla meidän virallinen "hääkuva" Tiku ja Sara.

Tiku kallellaan onnesta. Tasapainoinen pari, tulevat pennut,jos onni myötä, ovat Fandal's S-pentue.  Nastolan ABC:N lähimetsät tulivat tutuiksi. Nyt en ajaa mihinkään pariin päivään!

Vappuna pyörähdin koiranäyttelyssä Pietarissa ja kerrankin katsojana. Tiku jäi kotin, kun ei enää mitään tarvinnut ja etenkin ettei tuo pennuille odottamattomia yllätyksiä matkalta. Ripuli tai esim. hilsepunkki tai täit eivät olisi ollut  pienimmässäkään määrin toivottu lisä, joten päätös lähteä ilman koiraa oli selvä. Watti korjasi potin ja cacibit alkaa olla kasassa, kun vain tulisi ikäkin kasaan. Hyvä Watti! Wattin terveystulokset tulivat koiranettiin, eipä noissa toivomisen varaan parempaan ole

Meidän pennut kasvaa ja vahvistuu. Enää ei pentuhuoneesen mielellään pelkässä yöpuvussa mene, kun iskevät kiinni.

Ensimmäisen kerran pennut ulkoilevat 5.30, mutta kun niitä vain jaksaa kantaa aina herettyä ulos, niin kyllä pentuhuone säilyy siistinä. Toivottavasti tämä palkitaan sisäsiisteillä pennuilla, kun ovat lähtövalmiit.

Alla muutamia kuvia tältä päivältä. Kuusi viikkoa kohta täynnä, eikä isistä tietoa. Kävin kirpputorilta uusia pehmoleluja ja Watti lahjoitti meille koirapedin, jolle ei ollut käyttöä. Nyt on=pentujen suosikki, parhaimmillaan siinä nukkuin kuusin pentua.



.
ja taas kantamaan ulos.....