Luvattuja asioista, joita ei ole vielä hoidettu: Tikulle ei ole vieläkään varattu silmäpeilausaikaa. Josko huomenna ryhdistyisin.
Tiku, tuo kurja pikku hurja, aloitti turkin vaihdon. Tämä tuuhea talviturkki olisi kelvannut minulle, mutta Tiku mieluummin päättää pyöriä pikku bikiniturkissa tulevat näyttelyt.

Kenkku katsoo rauhallisin mielin tulevaan sydänkorvat kallellaan, kun ei tiedä, mitä tuleman pitää. Kenkulta on iän myötä kuulo melko kokonaan kadonnut, joten sitä ei pentujn piipitys häiritse. Joka ikinen ilta Kenkku hakee villasukan, hypää sängyn jalkopäähän unisukka suussa ja herää aamulla samasta asennosta unisukka kainalossa. Meillä on tosi paljon villasukkia, vähemmmän ehjiä ja sitten niitä joita on yöllä nurhatta.

Maha a la Retta tänään. Nyt on mitat tasan 64-64. Woo Whan maha on tasaisempi, mutta Rettalla on taas vasemmalla puolella niin hirveän selkeä kumpu, joka kääntyilee vääntyilee, kierii ja pyörii.

Tänään menen vielä vetämään omalle agiryhmälle treenit , mutta ensi viikolle hommasin jo tuuraajan. Pikkumustat auttaa aina treeni-ideoissa, joten tiedän, millä sivulla piipahdan seuraavaksi.