...ei tullut tällä kertaa molemmista uroksista pentuja, mutta tulipa edes toisesta

Tässä 7-viikoiset Woo Whan ja Zodan pennut, eli kaikilla mustilla on isänä Bestseller Zivago. Tosin tämä on niin tasainen satsi, että suuri ihme olisi ollut jos olisi ollut molemmista.




ja näistähän voi sitten itse leikkiä veikkauspeliä, arvaako oikean mustan??

No mutta sulkaat on paljon helpompia tunnistaa, eli näillä Rettan ja Nemon 6 viikkoa 6 päivää pennuilla voi aloittaa arvailemisen.




Nemo Juniorista tuli ihan eri näköinen kun nosti korvansa.

Tämän päivän kuvat on ottanut Pinja-kiitos!

Sää on suosinut meitä, mutta muutoin on mieli hieman alamaissa: Kenkku on mennyt huonoon kuntoon, tasapaino on hakusessa, liikkuminen jöykkää ja huteraa ja tänään oli ensimmäinen aamu 4530 päivään, kun se ei enää lähtenyt yhteiselle aamukävelylle. Autossa se tykkää istua ja katsella, mutta ilman apua se ei kyytiin pääse. Reilun kahdentoista vuoden ajan Kenkku on ollut varjoni, joka on koko ajan mukana jaloissa, tänään ensimmäistä kertaa tuntui, että yhteisen matkan pää lähenee loppuaan.

Tänään jätän rauniot  väliin, otan omat koirat ja kävellään Kenkun ja lauman kanssa omat tutut lenkit läpi sellaista vauhtia, että se kestää mukana; katsotaan sorsat, kerätään korvasienet matkan varrelta ja haukutaan pulut lentoon ja oravat puuhun. Ja huomenna ostetaan kunnon naudan luut, ne on asioita, joita koirat arvostaa.

Kenkku tänään takapihalla ja jälleen kerran ihan itsensä näköisenä.